Beoordelingen van Shivani's Enschede

Recente recensies

5.0
Pim
24 september 2021

Heerlijk gegeten van diverse gerechten

Michael
24 september 2021
Michael
23 september 2021

Faka mi mang, good as always!

Nann
22 september 2021

Eten was heerlijk zoals altijd. :)

Michael
20 september 2021
JD
17 september 2021
Hek
12 september 2021

Het eten was heerlijk.

Louisa
11 september 2021

Lekker eten voor een leuk prijsje. Van één bak nasi kan ik makkelijk 2 dagen eten 🤗

Peter de Witte
9 september 2021

Ik vind het telkens weer zo lekker. Jullie maken mijn avond

Simone
7 september 2021

Veel kleine botjes in de Doksa, maar dat nam niet af van de smaak!

Marsha
4 september 2021

Het was weer heerlijk

Mirjam
1 september 2021
Wendy
31 augustus 2021

De roti gerechten zijn niet meer zoals ze horen te zijn, de smaak laat echt te wensen over met name de roti platen die geen vulling meer hebben waardoor je alleen maar deeg proeft….helaas is de prijs/kwaliteit niet meer in verhouding. Heel jammer dat jullie bezuinigen in de vulling want jullie hadden de lekkerste roti ever!! De bezorger daarentegen was op tijd!!

Pruim
30 augustus 2021

Het eten zag er noet appetijtelijk uit Alles in een bak aard vlees boontjes De bamie was ook niet erg lekker En de kleine loempia s waren zacht en klef nee op deze manier bestel ik niks meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
30 augustus 2021

Bestelling koud bij aflevering, bami gatnalen en bami moski meti kijken als er wat op zat naar shivanis gebeld te hebben over de klachten zeer onvriendelijk te woord gestaan kortom prs kwaliteit en vriendelijkheid afrader zijn goede klant kwijt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneroos
29 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snel bezorgd en het eten was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emy
28 augustus 2021

Lekker zoals Altijd 😍

Merel
25 augustus 2021
G willemsen
24 augustus 2021

Altijd lekker en vers eten. We hebben er weer van genoten.

R
24 augustus 2021
Aysen
24 augustus 2021

Altijd heerlijk!

K
10 augustus 2021

Helemaal top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce Dreu
9 augustus 2021

Uitstekende Service ,heeft lekker gesmaakt Goede temperatuur. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shannon
5 augustus 2021

Altijd top! Bestelling ook ruim optijd.

Jor
4 augustus 2021

Ik heb via de site besteld, maar geen blikje drinken gekregen.

Rosanne
3 augustus 2021

Echt de beste roti in Enschede!

J van Dijk
2 augustus 2021
Kuijpers
2 augustus 2021

Lekker eten, de bezorging was iets te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
2 augustus 2021

Wederom heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
1 augustus 2021

De beste in roti in Enschede. Bestel altijd bij deze en niet bij die andere :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alwin
1 augustus 2021

Het was lekker, maar veel te koud. Stukjes vlees waren steenkoud. Erg jammer, de smaak was prima, hoeveelheid ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
1 augustus 2021
Frank
29 juli 2021
Jonkers
29 juli 2021

Heerlijk!!

Onbekend
27 juli 2021

Eten was lekker. Vriendelijke bezorger vaker ga ik hier bestellen

Tamara
26 juli 2021

Eten smaakt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert-Jan
26 juli 2021

En het blijft lekker en goed smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
25 juli 2021
Rosanne
24 juli 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader!

Merel
23 juli 2021

Iedere keer weer heerlijk

Barbrq
23 juli 2021

Alles was super lekker op smaak!! Enigste beste Surinaamse gerechten!

Elvira
21 juli 2021

Heerlijk en bleef goed warm na afhalen en 20 min. Rijden

Bert Oostenbrink
21 juli 2021

Wij bestellen al een aantal jaren bij Shivani's en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Het eten is echt ongelooflijk lekker! En het personeel is ook altijd erg vriendelijk.

Jorg
17 juli 2021
S
16 juli 2021
Elisabeth
13 juli 2021

Heerlijk! Goede kwaliteit!

Van Garling
12 juli 2021

Het was erg lekker, heerlijke roti en overduidelijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Caudron
9 juli 2021
Barbra
9 juli 2021
Mark Leijdekkers
8 juli 2021

Lekker eten voor een goede prijs!

Roos
8 juli 2021

Het lekkerste Surinaamse eten van Enschede!

Maria
5 juli 2021

Erg lekker gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
5 juli 2021

Zeer goede kwaliteit, heerlijk eten, bezorging is altijd binnen de gestelde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carry
2 juli 2021

Mijn 1ste keer en blij verrast!

Ruth
1 juli 2021

Lekker eten

Shirley
30 juni 2021

Het best Suriname eten in Enschede. Helemaal top

Jacky
30 juni 2021

Wederom correct en zeer smakelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
29 juni 2021
Rianne
26 juni 2021

Onze eetlust was helaas vergaan door het vinden van een dikke glanzende bromvlieg tussen onze roti kip... ondanks na bellen een nieuwe gekregen te hebben, kan je niet meer genieten van je eten en loop je alleen maar te pluizen. 🤢

Joleo
22 juni 2021

De moksi meti was saai en kip matig van smaak. De bami en pindasaus is goed, ondanks dat de pindasaus wat waterig was.

Kevin
19 juni 2021

Super lekker Bestellen hier altijd Vandaag wederom bewezen waarom.

Marsha
12 juni 2021

De Saito en roti waren weer heerlijk

Hulsbeek
5 juni 2021

De roti is geweldig echt een aanrader, de bakeljauw was niet lekker...niet zoals t hoort naar mijn idee.

Peter
5 juni 2021

Het eten was erg lekker. Complimenten.

Dennis
4 juni 2021

Hele lange tijd geen Surinaams eten meer gehad, de roti met kipfilet smaakte als van ouds en nasi met bakkeljauw was super. Dit is sowieso een klant erbij voor deze jongens👌👍. Complimenten voor de kok en rest van het personeel. Alvast eet smakelijk voor de volgende klanten hier gaan jullie van smullen.

Claudia
4 juni 2021

Heerlijk, zoals altijd.

Maria
1 juni 2021

Heerlijk genoten van geweldig eten! Nieuwe bezorger ook leuke gast🙃

Rach
1 juni 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en gratis blikje drinken!

Willem
31 mei 2021

Heel lekker eten lekker warm. Alleen jammer dat je groot besteld nog best wel weinig is ben benieuwd wat je krijgt als je normale portie besteld Maar voor de rest top eten echte aanrader !!

J van Dijk
27 mei 2021
Fransen
26 mei 2021

Altijd goed en top service!

pamela
25 mei 2021

Heerlijk zo als altijd

Petra
24 mei 2021

Bijzonder lekker van smaak. Goed op temperatuur en bezorging zoals aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbra
24 mei 2021

Heel lekker Surinaams eten! Mijn man is Surinaams en hij kent de smaken. Hij vindt het ook erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
23 mei 2021

Heerlijk gegeten en het eten werd op geloofde tijd bezorgd! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry
22 mei 2021

Heerlijk Surinaams eten, mooi op tijd bezorgd. Super!

Nick Visser
21 mei 2021

Aaltijd heerlijk eten

J.
21 mei 2021

Het was weer lekker. Ga zo door.

Rath
18 mei 2021
Elona
18 mei 2021

Wat was het lekker!! Heb 2 roti speciaal kipfilet bij je opgehaald, heerlijk was het!

Petra
15 mei 2021

Super lekker. Goed warm en op tijd bezorgd. Alles naar wens!

Martine
12 mei 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Michael
12 mei 2021

Good as always🙌🏻 surifood #1 van Enschede

Niej
9 mei 2021
Jorg
8 mei 2021

Eten is netjes optijd en goed warm overgekomen. Erg lekker.

Patrick
7 mei 2021

Heerlijk gegeten. De gerechten waren zeer smaakvol en het was ruim voldoende. De bezorger was vriendelijk en stond precies op de afgesproken tijd voor de deur. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Reza
5 mei 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Een aanrader.

Lisette
2 mei 2021

Eten is altijd goed en smaakvol. Bezorging op tijd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marjolein
1 mei 2021

precies op de afgesproken tijd! En zo lekker, gekruid, veel vlees, super roti! ik had een Shivani aanrader

Rene Teusink
30 april 2021

Het eten was op tijd wat ik afgesproken had. Het eten was warm en goed van smaak. We zullen bij vrienden en familie om bij hun te bestellen.

Joke
27 april 2021

Het was weer heerlijk en het heeft goed gesmaakt

Henry bosch
21 april 2021

Gemeld dat ik hoofdgerecht koud wou voor de volgende warm te maken goed geregeld goede kwaliteit top.

Wieteke
21 april 2021

Echt zoals altijd petje af! Het is zo ontzettend lekker en goed :)

V esch
20 april 2021
Luuk
18 april 2021

Slecht, smakeloos Eerste en laatste keer Heb een beter adres, wilde een keer bij een Surinaams restaurant bestellen, stom, Het enige dat lekker was was het gratis blikje Fernandez

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
18 april 2021
Angell
12 april 2021

👌👌👌👌👌

Giesbers
11 april 2021

Heerlijk en superlekker zoals altijd👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert Meek
9 april 2021

Heerlijke Roti, snelle bezorging. We waren zeer tevreden en hebben erg lekker gegeten!

Helma
8 april 2021

Altijd keurige bezorging. Eten super lekker

Lisa Meijer
4 april 2021

Bestelling op tijd opgehaald, maar de roti saus was niet warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilson
4 april 2021

Het eten smaakte heerlijk, zullen zeker vaker wat bestellen

Kevin
2 april 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Wou dat ik dit iedere dag kon eten haha

Pamela
1 april 2021
Ivan Dij
1 april 2021
Brigit
29 maart 2021

Heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
28 maart 2021

Het eten was heerlijk, de Daal was goed op smaak, de porties ruim en de bezorging was zelfs een kwartier te vroeg. Goede prijs kwaliteit verhouding, we gaan hier zeker nogmaals bestellen.

Haghuis
27 maart 2021

Beste lezer! Wij zijn altijd erg tevreden over jullie eten. Ook dit keer smaakte het heerlijk alleen zat er dit keer aanzienlijk minder eten in de bak wat we wel jammer vonden.

Nandi Arkaifie
27 maart 2021

Weer super lekker gegeten. Heerlijke roti, en het eten was ook nog lekker warm. Toppers :)

Reza
27 maart 2021
TT
27 maart 2021

Erg lekker!

Rachel
25 maart 2021
Eva
25 maart 2021

Erg lekker gegeten. Vriendelijke mensen

Groothengel
24 maart 2021

3 rotiwraps kip besteld 2 scherp waren alle 3 scherp. Moski meti koud. Helaas dit nog nooit gehad

Anoniem
23 maart 2021

Altijd lekker eten! Dank je wel!

Anoniem
23 maart 2021

De cassavechips was taai, wat begrijpelijk is aangezien de houdbaarheidsdatum 1 maart verliep (23 dagen over datum). De wraps waren ouderwets lekker!

Eddy
23 maart 2021

Lekker mals vlees en goede smakelijke saus zeker voor herhaling vatbaar

Michael
21 maart 2021

Good as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
21 maart 2021

Doet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
20 maart 2021

Erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd

Micha
20 maart 2021
Marijn
19 maart 2021

Een van mijn favo comfortfood adresjes en zeker het beste Surinaamse adresje in Twente. We bestellen altijd vanalles wat: Roti kipbout speciaal (nog lekkerder dan de kipfilet!), bara kip, telo met bakkeljouw, loempia, banaan.. soms ook de bami moksi meti, heerlijk. Bezorgtijd is soms wat lang, maar vandaag in 3 kwartier, super

Patrick
18 maart 2021

Gewoon de lekkerste👍🏼

Pim
18 maart 2021

Shivani's is te gek!

Janneke
18 maart 2021

Heerlijk!

Kimberly
18 maart 2021

Het was heerlijk!

JD
18 maart 2021

Wederom zeer smaakvol en weer correct qua afspraak bezorgd!

Simone
17 maart 2021

Wat een aardige bezorger!

Marc
11 maart 2021

Heerlijk

Roy
10 maart 2021
Moris Akman
10 maart 2021
Esther
10 maart 2021

Keurig op tijd, meer dan genoeg en lekker. Vooral de bladen erg goed. Precies dus genoeg. Er mag van mij iets meer spice zitten aan de roti, maar dit is er persoonlijk. Voor de volgende keer moet ik gewoon een zakje extra peper bestellen. De doksa was wel perfect.

Hellen
9 maart 2021

Erg lekker!

Hobbelink
7 maart 2021

Net iets te weinig, zet in het menu voor hoeveel personen het ongeveer is.

Miriam
6 maart 2021

Heerlijke roti gegeten

Debbie
5 maart 2021

Was weer heerlijk en mooi op tijd gebracht!

R.M
4 maart 2021

Heerlijk!

Marysol De la rocha
3 maart 2021

Lekker samen met mijn zoon van gegeten.... het was heerlijk

Sam
2 maart 2021

De röti Shivani en de vegetarische Rotiwrap waren erg lekker (zeker aan te raden!) en de bezorging was vrij snel, ondanks dat wij in Hengelo wonen. Echter was de gebakken banaan helaas erg vies en sompig... Al met al prima eten, zolang je geen gebakken banaan besteld haha! ;)

Paintball Twente
28 februari 2021

Was weer Heerlijk!

JD
28 februari 2021

Wederom fantastisch en perfect bezorgd!

Jamila
27 februari 2021
Monique
27 februari 2021

Zalig gegeten ! Alweer een heerlijke maaltijd gegeten van jullie restaurant ! Alsof mijn Surinaamse pleeg oma voor mij gaf gekookt .

Lisette
27 februari 2021

Super lekker en precies op tijd.

Herman
27 februari 2021

Altijd super lekker en bestelling altijd scherp op tijd. Uitstekend!

JL DREU
26 februari 2021

Is ons prima bevallen geen op of -aanmerkingen. Prima bezorging en ruim op tijd. Uitstekende voorbereidingen en een heerlijke maal tijd. Bedankt voor de goeie service. Fijn weeken

Angelique
26 februari 2021

Bestelling optijd klaar. Blijft lang warm in verpakking.. Prijs/ kwaliteit prima

Rachel
24 februari 2021

Al jaren favoriet. Heerlijk eten netjes aan de deur afgeleverd. Aanrader!

Maarten
21 februari 2021

Was weer super lekker. Bezorging precies zoals als aangegeven.

Henry
20 februari 2021

Het is altijd weer een feestje. Het eten was als altijd geweldig en op tijd geleverd. Super!

Moureen
19 februari 2021

Heerlijk eten. Goed warm en op tijd klaar

Henry Huiskes
18 februari 2021

Snelle bezoring, de Roti was erg lekker en het was ook kog lekker warm. Sterk aan te bevelen!

De boer
17 februari 2021

Heerlijk gegeten. Netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Enige dat beetje jammer was, is dat er veel had gelekt in de tas waardoor alle bakjes nat en glibberig waren . Maar het smaakte er zeker niet minder om.

Grootfaam
14 februari 2021

Jammer dat je een tijd reserveerd (al een uur eerder dan afhalen) om af te halen en dan alsnog zeker een half uur moet wachten voordat het klaar is. En dan gezegd wordt word ik ga even kijken en dan van afstand het komt er zo aan. Jammer want het eten is altijd wel goed.

Tom Brinkman
7 februari 2021

Snel bezorgd en alles was heerlijk!

Bipat
6 februari 2021
Ineke
6 februari 2021

De Roti Kipfilet was heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Corrine
5 februari 2021

Snel klaar en erg lekker!

Hardeman
5 februari 2021

Vond de bami schandalig voordat geld en rotti was oud.

Kevin
4 februari 2021

Zoals gewoonlijk Heerlijk gegeten. Bedankt!

Peter
3 februari 2021

Altijd lekker! Genieten

Mieke
2 februari 2021

De opmerking die ik had gemaakt is niets mee gedaan. Dit was vorige keren altijd keurig verwerkt. Dit doet niets af aan de kwaliteit, zou zo weer bestellen.

Musti
1 februari 2021

Altijd lekker eten, aanradertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
31 januari 2021

Het was lekker en snel bezorgd. Bedankt! Enige minpunt: ipv kipfilet kreeg ik kippenbout (zonder bot).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacky
31 januari 2021

Wederom zeer smaakvol en perfect op tijd bezorgd.

Cyn
30 januari 2021

Eten was er ruim op tijd en we hebben heerlijk gegeten

Julian en Ruben
28 januari 2021

Gewoon goed!

Irene
25 januari 2021

Was weer heerlijk 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elles
24 januari 2021

Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holtkamp
24 januari 2021

Heerlijk eten en goede porties

Ard
23 januari 2021

Lekker eten en snel bezorgd

Lara
22 januari 2021

Top zoals altijd!

Haghuis
21 januari 2021
J.van Dijk
20 januari 2021

Heerlijk!

SL
19 januari 2021
W.
17 januari 2021

Goed warm, lekker eten! Kwartier later dan aangegeven, maar oké. Ik werd nog gebeld over mijn voorkeur/ allergie, dat was heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van Breda
17 januari 2021

Het eten was erg lekker en de bestelling was heel iets later maar deze zaak is zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niki
17 januari 2021

Altijd heerlijk eten

Ines
15 januari 2021

Broodjes waren oké helaas geen peper erop wat ik bij de bestelling had aangevinkt. De vis vd telo was goed helaas kan ik dat niet vd cassave zeggen die was niet goed gebakken en erg zacht is ook in de ton beland helaas maar voor mij geen shivani meer

Jan-Willem Hekket
13 januari 2021

Was super lekker

Simone
13 januari 2021

Heerlijk!!

Diepeveen
12 januari 2021

Heerlijk zoals altijd 😉

DB
11 januari 2021
Sahirra
11 januari 2021

Heel goed. Op tijd klaar. En lekker. Wij rijden speciaal naar Enschede vanuit Borne voor het eten.

Jessy
10 januari 2021

Heeeeerlijk

Cher
10 januari 2021

Het eten was heerlijk en nog goed warm (bezorgd naar Hengelo). Enige minpunt was dat de bestelling 45 minuten te laat kwam en we er zelf achteraan moesten bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
10 januari 2021

Was lekker eten! Echter jammer dat er 4 mensen binnen stonden te wachten, terwijl er n briefje op de deur hangt maximaal 3 personen. Waardoor ik 5 minuten buiten stond te wachten. En toch maar naar binnen gegaan. Aangezien ik om 17:00 afhalen had besteld. Kun je net zo goed het briefje niet ophangen!! Daardoor niet heel warm meer... Verder prima eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
9 januari 2021

Lekker eten, altijd genoeg en je zit gegarandeerd vol. Eten komt altijd warm aan.

Santi
3 januari 2020

Eten was lekker zoals altijd. Ik heb begrepen dat het erg druk was, dus dan kunnen er foutjes gemaakt worden. We hadden een wrap besteld met extra aardappel en kouseband. Zelfs nog even achteraan gebeld voor de zekerheid. De bezorger nog extra betaald hiervoor, blijkt het er toch niet op te zitten. Doe de volgende keer maar iets extra's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
2 januari 2020

Na mijn moeder de allerbeste roti van enschede 😁😋

Steven Hignell
30 december 2020

Erg lekker ook vegetarisch!!

Astrid
29 december 2020

Altijd een feest als Shivanis is geweest!

Klu
29 december 2020

Bijna 2 uur moeten wachten op het eten. Erg vervelend met kleine kinderen. Gelukkig was het eten goed en warm.

Ingrid
27 december 2020

Erg lekker!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
25 december 2020

Shivani’s levert constante kwaliteit. Het eten is altijd goed.

Wieteke
24 december 2020

Zoals altijd heerlijk! Petje af :)

Sabina
24 december 2020

Het eten was heerlijk, heel smaakvol en de service vriendelijk en behulpzaam! Hier gaan we vaker bestellen!

Mieke
20 december 2020

Precies op tijd, beleefde bezorger Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
19 december 2020

Prima!

Ribbelt
19 december 2020

Altijd goed eten en vers

Ruben
13 december 2020
JD
13 december 2020

Perfecte bezorging en perfect eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de graaff
6 december 2020
Marian
5 december 2020

Ik en mijn buren vonden het eten heerlijk. Buren willen ook eens gaan bestellen

Riky Zoetebier
4 december 2020

Prima ervaring, lekker gegeten.

Irene
3 december 2020
Joey
3 december 2020

De bestelling is er altijd redelijk snel en het eten smaakt SUPER!

te Wierike
29 november 2020

Snelle levering en het eten was uitstekend. Onze dank daarvoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Boers
28 november 2020

Eten was erg lekker en op de minuut bezorgd op de gevraagde tijd

Laura & Bouwe
25 november 2020

Heerlijk!!

Frans
24 november 2020

Heerlijke Roti

Lesley
22 november 2020

Alles was top! Van bezorging tot hoeveelheid en super warm eten :-) tot de volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidie
22 november 2020

Bestelling redelijk qua tijd. Helaas was het eten deze keer niet warm meer. (Qua smaak altijd prima van shivanis)

Hilda
21 november 2020

Bestelling was snel klaar, en het eten was heerlijk!

Ben
21 november 2020

Goed eten, Goede bestelsite.

Rene Hogenberk
20 november 2020

Lekker

Pim
20 november 2020
Ellen
16 november 2020

Super snel besteld en op tijd warm bezorgd! Heel fijn dat er nu een app is ipv bellen. Mogelijk om via Ideal betalen en zelfs één mogelijkheid voor tijd kiezen. Hoe leuk is dat?! Super tevreden mee! Bestel zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
16 november 2020

Erg lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
10 november 2020

Zeer lekkere roti en pom . Correcte bezorging exact op tijd Bestelling & Betaling via website werkte percent . Ik bestel zeker nog eend

Fam Dollenkamp
8 november 2020

Heerlijk eten en correct bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramona
8 november 2020

Goed eten altijd snel en vers

F.A. de Graaff
8 november 2020

Prima van smaak en hoeveelheid. Eén minpuntje: de vegetarische roti had wel erg veel aardappel en weinig boontjes..

Nerise
3 november 2020

Het eten was lekker! En de bezorging was ruim optijd!

Van Ekeren
1 november 2020

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

theo bouman
1 november 2020

zoals gewoonlijk erg lekker

Erno van den Dolder
31 oktober 2020
SG
31 oktober 2020

Super lekker eten, bezorgindicatie klopte, kortom voor herhaling vatbaar!

Debbie
30 oktober 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk! Goed warm en netjes op tijd gebracht.

Max
30 oktober 2020

Shivani’s bestellen is voor ons altijd een feestje!

Koen Termaat
30 oktober 2020
Ray
29 oktober 2020

Bezorger was een half uur eerder dan de geschatte bezorgtijd en het eten was nog warm. Zoals altijd smaakte het weer heerlijk. Als je via de eigen website besteld krijg je een blikje drank gratis en steun je het restaurant.

Diepeveen
24 oktober 2020

Heerlijk...

Staudt
23 oktober 2020

Errug lekkah, En ontzettend warm ook nog en dat naar de Wesselerbrink, ik was vergeten er sambal bij te bestellen, maar dat was geen probleem. Na een belletje werd het alsnog mee geleverd. Super ga zo door!

Leroy
22 oktober 2020
van Yperen
21 oktober 2020

Heerlijk, zo als altijd!

Harold
18 oktober 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leinweber
18 oktober 2020

Ik had een roti met kipfilet speciaal . Portie is ruim voldoende. Goede kerrie smaak. Bak bami ook super lekker. Bezorg tijd aangegeven en....yess elke keer optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuipers
18 oktober 2020

Nasi was oké, en gegrild vlees ook. Barra erg droog en dik, niet zo lekker Berzorging15 min later dan afgesproken tijd.

Josef
17 oktober 2020

Ik bestel al sinds drie jaar bij Shivani's en ben altijd tevreden met de kwaliteit, de goede service en de vriendelijke sfeer in het restaurant.

MM
16 oktober 2020

Top!

Arnoud
15 oktober 2020

Heeeerlijke roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
12 oktober 2020

Alles is uitstekend. Alleen jammer dat ik voor 15 euro moet bestellen voor een alleenstaande. De bezorgkosten zou in dit geval dan wel verhoogd mogen worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
12 oktober 2020
Coen Boom
10 oktober 2020

Al tientallen jaren het enige eten in Enschede dat zich Surinaams mag noemen !

Gernand
4 oktober 2020

Voor het eerst hier besteld en voor het eerst roti gegeten :) Mijn eerste indruk was goed. Het smaakte uitstekend en ook nog eens exact op de gewenste tijd bezorgd.

Rob Gijsen
1 oktober 2020

Alles was heel lekker alleen jammer dat er geen zakje sambal bij was anders krijgen we die er altijd bij!

Linda
25 september 2020

De lekkerste roti die je kunt krijgen hier in de buurt. Top !

Bram
23 september 2020

heerlijk eten, goed warm. Bezorging belt netjes dat het 10 min later wordt

Dd
23 september 2020

Voor een roti kip speciaal vind ik hem een beetje tegenvallen.... ik ben beniewd hoe een ‘normale’ portie er uit ziet... wel veel kip maar amper ‘boontjes’ en misschien 2 halfjes aardappels. Ik vond het mijn geld voor de ‘speciale’ niet waard.

Sven
20 september 2020

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nan
14 september 2020

Eten was lekker zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

roos
9 september 2020

helemaal top! de bezorger hield zich goed aan de 1,5 meter, het eten was even goed als altijd en ook zeer warm, dit alles terwijl het drinken ijskoud was gebleven. zeker een aanrader.

Yat Welh
7 september 2020

Deze gerecht vond ik niet lekker. Misschien de volgende keer een andere gerecht proeven. Ik ben eerlijk en smaken verschillen. Thx 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
6 september 2020

Keurig op tijd bezorgd Eten was goed warm en goed van smaak Tot de volgende keer

Viren
31 augustus 2020

Als het gaat om surinaams gerecht en dan ook rijst doks.. dan hoeft jij nergens anders naar toe!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
31 augustus 2020

Roti's stipt op de aangegeven tijd bezorgd, lekker en genoeg gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Titia
29 augustus 2020

Roti met doks besteld. Lekker, maar zoveel peper dat ik het na 3 happen niet verder kon eten. Brandt een gat in je maag en darmen. (Ik eet vaak pittig, dus ben wat gewend) Misschien een idee om het voortaan iets minder pittig te maken.

Herman
9 augustus 2020

Precies op tijd geleverd, super super lekker

Zaahir
31 juli 2020

Doksa errug lekker, lekker pittig zoals het hoort. Lam lekker mals. Groente met een lekkere bite. Grootste pluspunt: het is HALAL! Eigenlijk net eten van mijn moeder ( en dat zeg ik bijna nooit)! Roti was wel wat aan de harde kant Helemaal vanuit Adam waren we op vakantie in Twente en voordat we weer huiswaarts gingen, hebben we bij Shivani's besteld. Eten was al ingepakt toen ik kwam. Vriendelijk aan de balie geholpen. Mocht ik weer een keer in de buurt zijn, weet ik jullie te vinden!! We hebben echt genoten, dank daarvoor

Moureen
31 juli 2020

Heerlijke roti. Fijn gekruid. Eén half uur na afhalen was het eten nog goed warm. Wij komen zeker terug!😎

Mandy Terhorst
30 juli 2020

Altijd super lekker eten! Niet voor niks zijn we vaste klant :)

Daniëlle
29 juli 2020

Goede portie, lekker eten. Bezorgd binnen aangegeven tijd.

Peter
27 juli 2020

Zeer tevreden, misschien kunnen de "kruiden/strooisel" in de Roti wat minder, of iig vragen of je dit wel/niet wil. Verder helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
26 juli 2020

Baas!!

CJ
25 juli 2020

Prima op tijd bezorgd, eten was goed warm, en lekker !

John
24 juli 2020

Toch wel weer lekker.

N.K.
21 juli 2020

Heerlijk als altijd!

Tess
19 juli 2020
Lakshna
16 juli 2020

De roti doks was een heerlijke maaltijd. Zeker een aanrader. Vriendelijke bezorger, optijd aangekomen.

Roanne
12 juli 2020

Snel en lekker en veel!

Petra
11 juli 2020

Heerlijke roti. Wij gaan hier vaker bestellen!

Roy
7 juli 2020

Top kwaliteit en super lekker.Echt een aanrader

Rob
5 juli 2020

Super service en snelle bezorging in hengelo volgende keer weer.

Sem
5 juli 2020
Ingo
5 juli 2020
JLDreu
4 juli 2020

Uitstekende service. Bezorging prima vlgs de afgesproken tijd En de roti lekker en op temperatuur. Bedankt hiervoor, tot de volgende keer.

Harold
29 juni 2020

Heerlijke Roti Kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
28 juni 2020

Eten was goed 👍 Keurig op tijd bezorgd👍Smaakte heerlijk Was nog heet bij bezorging Een dikke 10

Erica Holkenborg
27 juni 2020
Anthonijsz
18 juni 2020

Het eten was heerlijk en ruim voldoende

Roy
18 juni 2020
van Yperen
17 juni 2020

Wederom top!

Joyce Dreu
15 juni 2020

Uitstekende service. Rotie Porties heerlijk, lekker pittig en goed bereidt. Alles was goed warm goede temperatuur Dit geldt ook voor de snacks. Bedankt tot de volgende keer. Levertijd was zoals afgesproken op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter Engbers
15 juni 2020

Lekker. Hoeveelheid goed. Op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moureen
14 juni 2020

Heerlijk gerecht. op de afgesproken tijd klaar en afgehaald Wel even opletten dat je het juiste gerecht meekrijgt: mij werd 3 x gevraagd of ik het gerecht wat klaar was had besteld. Dat was niet zo. uiteindelijk alles goed. vriendelijke jongen achter de balie

Heinhuis
12 juni 2020

Alles prima ,doorgaan zo

Jaap
12 juni 2020

Erg lekker!