Bewertungen von Shivani's Enschede

Neue Beurteilungen

5.0
D
20 Mai 2024

Heel tevreden over het eten en bezorging! Alleen de sambalzakjes zo vast dichtgeknoopt, deze krijg je in geen mogelijkheid open! Na een dikke 10 min gestopt met prutsen! Deze opengeknipt maar omdat er geen speling was lag de sambal overal ,op de grond over de tafel vloeistof lekte aan alle kanten overal. Heel vervelend want alle zakjes waren zo. Eindstand geen sambal voor bij het eten. Op deze manier eten is niet leuk en niet compleet zonder de Sambal waar je extra voor hebt betaald

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De boer
18 Mai 2024

Even goed als altijd .

Tuin
13 Mai 2024

Precies op tijd en nog goed warm en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Abbink
10 Mai 2024

Goede prijs kwaliteit

H.B
8 Mai 2024

Super roti zoals het hoort grote porties en heel lekker top.

Maarten Bergsma
4 Mai 2024

Lekkere verse groente, mag iets meer zijn. Madam jeanet sambal lekker, niet te pittig.

Jan Ludden
4 Mai 2024

Ons eten kwam 20 minuten te vroeg.

S
3 Mai 2024
Anoniem
30 April 2024

Top!

Atta
30 April 2024

Heerlijk gegeten van de roti kipfilet. Netjes en warm bezorgd.

E.Korver
27 April 2024
Gijs
26 April 2024

Het eten was echt heel lekker! En de bezorging precies op de afgesproken tijd. Super

Karin
24 April 2024

Heerlijk eten. Vers, goed op temperatuur en goed op smaak. Niet vet, dat is prettig. Ook het bakje groenten dat ik er extra bij bestelde was smaakvol en gezond. Drie zakjes zeer scherpe sambal is misschien wat veel voor drie personen, 1 zakje kan ook makkelijk. Tip: kijk of je minder wegwerpplastic kunt gebruiken. En voor de vega roti's is (voor mensen die geen ei willen) is een toevoeging van eiwit een tip, zodat het een complete maaltijd wordt. Denk bijvoorbeeld aan tempe of tofu. Maar overall een heel goede maaltijd, dankjewel!

Fam.Vinke
22 April 2024

Kan niet zonder jullie! Het was weer overheerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
21 April 2024

Gewoon goed en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther
17 April 2024
Benjamin Dijkman
11 April 2024

Eten zoals altijd overheerlijk, en de bezorgen zelfs 20 minuten voor de aangegeven tijd

Igor
11 April 2024
Vuuftig
6 April 2024

Nvt

Jd
5 April 2024

Wederom zeer tevreden

Linda
1 April 2024

We hebben anderhalf uur moeten wachten op 2 roti's. Dit vinden we echt te lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laila
31 MĂ€rz 2024

Snel klaar en lekker gegeten.

Wilco
31 MĂ€rz 2024

Goede service en uitstekend eten!

Willy
26 MĂ€rz 2024

De roti is zo lekker dat we het steeds vaker bestellen. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marianne
24 MĂ€rz 2024

Heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
22 MĂ€rz 2024

4x roti kipfilets speciaal, het was heerlijk.

Koya
22 MĂ€rz 2024
De Haan
22 MĂ€rz 2024
Jan
21 MĂ€rz 2024
Albert
10 MĂ€rz 2024

Lekkere Roti

John
9 MĂ€rz 2024

Eten kwam niet echt warm aan

Lianne
9 MĂ€rz 2024
N
9 MĂ€rz 2024
Jorg
8 MĂ€rz 2024

Netjes op tijd bezorgd zoals afgesproken. Eten is altijd goed.

N
8 MĂ€rz 2024

Het had heerlijk gesmaakt!

-
7 MĂ€rz 2024

Het eten was niet bepaald warm toen het aankwam.

Suus
4 MĂ€rz 2024

Eerste keer een bestelling geplaatst en zeer tevreden. Het kwam eerder dan aangegeven wat super fijn was en alles smaakte super lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lieke
3 MĂ€rz 2024

Gewoon hele goede roti! Heerlijk!

Pim
3 MĂ€rz 2024

Shikoni bezorgd op de afgesproken tijd en het eten is erg smakelijk.

Chan
1 MĂ€rz 2024

Snelle levering en eten smaakte heerlijk

Bastiaan
28 Februar 2024
Mark
28 Februar 2024

Echt lekker roti dat in Enschede had niet verwacht , ga vaker bestellen

De Haan
27 Februar 2024
Robert
26 Februar 2024

Lekker zoals altijd!

Wendy
24 Februar 2024

Eerste bestelling, heerlijk gegeten, ga zeker vaker bestellen! Dank!

S.k
22 Februar 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Jansen
21 Februar 2024
Barbra
21 Februar 2024
fam.Vinke
19 Februar 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten! Complimenten aan de kok , kwaliteit en smaak is altijd goed dat bewijs de ervaring van de koks.

Carolien
17 Februar 2024

Het was weer verrukkelijk, een echte aanrader

Hh
16 Februar 2024

Bezorgtijd volgens systeem 1820 uur (uur wachttijd). Zonder verder contact om 1755 uur aan de balie afgegeven. Vervelende ervaring dat de receptie mij moest bellen.

Gerrie
10 Februar 2024

Weer lekker gegeten

Medet
10 Februar 2024

Smaakte zeer goed heerlijk en warm super

Bartelds
10 Februar 2024
Linda
9 Februar 2024

Lekker eten. Enig verbeterpuntje zal zijn : dat de bezorger geen petje op heeft. Zo kan ik moelijk het gezicht zien. Vooral het in donker is dit lastig

Stephanie
9 Februar 2024

Fuckin lekkerrr :)

Rob
5 Februar 2024

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Zeker een aanrader in het oosten van het land.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elise
3 Februar 2024
Erik Schaddelee
30 Januar 2024

Het was super lekker! Alleen mis ik wat vulling, kreeg niet het idee dat er veel ui en wortel in zat. Had een bami varkensvlees extra, maar heb stiekem nog steeds trek. Verder niets op aan te merken, kwaliteit is geweldig!

R.Leeuwinga
29 Januar 2024

Kwaliteit 5 sterren, heerlijke roti zoals het hoort te zijn. Bezorging 4 sterren, echt op de minuut af stipt op tijd. Echter het beloofde gratis coca cola blikje niet gekregen. Vandaar 1 ster in minderheid😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter de Vlugt
28 Januar 2024
Gerrie
28 Januar 2024

Voor de zaterdag een supersnelle bezorging en heerlijk gegeten.

FamB
27 Januar 2024
monique
26 Januar 2024

super lekker

Guido
24 Januar 2024
Laure
24 Januar 2024

Beste roti van Enschede

Jerry
22 Januar 2024

Netjes op tijd, heerlijke eten en ook nog extra maddame jeannette erbij gedaan! Bedankt Shivani's

Stegehuis
21 Januar 2024
Sandra Kanhai
21 Januar 2024

Geheel volgens planning bezorgd. Het eten heeft gesmaakt, niets op aan te merken

Viktor
19 Januar 2024

Super lekkere roti altijd lekker vers en warm geleverd vanuit Enschede naar Hengelo!

Marc Merlijn
17 Januar 2024

Ik vond het portie bakabana erg tegenvallen voor €3,00 . Was best weinig , niet veel smaak en taai. Verder was het eten heerlijk zoals de andere keren 👌💯

S
14 Januar 2024
Mwm
14 Januar 2024

Heerlijk gegeten, ben niks anders gewend van hier! Ook nog eens snel bezorgd ondanks de afstand đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Els
13 Januar 2024

Elke keer weer heerlijk eten, echt warm en binnen de afgesproken tijd geleverd. Ik blijf klant! Echt een aanrader.

Sylvia
11 Januar 2024
Irene
11 Januar 2024

Heerlijk!

S
6 Januar 2024

Heerlijk.

Brenda Drost
6 Januar 2024

Het is niet zoals ik gewend ben van jullie . Moksi mettie is heel anders kwa soorten vlees miste een aantal soorten vlees hierin . De roti was ook anders . Weet niet wat er gebeurd is maat de kwaliteit is er wel op achteruit gegaan helaas

Karin
5 Januar 2024
Desiree
3 Januar 2024

Heel lekker!!

Brigit
2 Januar 2024

Zoals altijd, was het weer heerlijk!!!

Esther
2 Januar 2024

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

sonja lunter
31 Dezember 2023
Do
30 Dezember 2023

Was weer erg lekker!

S
21 Dezember 2023
Jolanda
15 Dezember 2023

We hebben roti met kipfilet, aardappel, kousenband en kerrie ei besteld. De smaak was top, pittig maar zeker niet te pittig, goede porties, lekker warm, we hebben gesmuld. De bezorger was een hele vriendelijke jongeman en de bestelling werd op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Anneke
15 Dezember 2023

Heerlijk gegeten. Een grote hoeveelheid 👍heerlijk vers. We hebben genoten.

Karoline
12 Dezember 2023

Heel lekker

S.k
9 Dezember 2023

Smaakte lekker zoals altijd. En eten was ook lekker warm.

Marnick
2 Dezember 2023

Heerlijke kip ketjap

Soufian
2 Dezember 2023

Dit was mpp lekker. Best in town geen grappen. Was zo goed begon spontaan te rennen naar suriname

romy
1 Dezember 2023

de roti was lekker aleen de banaan was heel donker en de groenten waaren heel zout jammergenoeg

Claudia
1 Dezember 2023

Hier moet je zijn voor de lekkerste roti.

Jan
27 November 2023

Snelle bezorging en heerlijke roti

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carl
27 November 2023

Voor de eerste keer besteld. Ik vond het eten lekken maar was aan de zoute kant. De kousenband was volgens mij geen kousenband maar gewone sperziebonen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

-
27 November 2023
Anoniem
26 November 2023

Eten was niet warm aangekomen wat normaal nooit zo is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H Dam
26 November 2023

Royale porties en erg lekker. Netjes bezorgd en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nupel
25 November 2023

Geweldig lekker eten. Elke keer dat ik zin heb in rijst en kip, haal ik Shivani's omdat ik weet dat hun eten nooit teleurstelt

P.Korver
25 November 2023