Bewertungen von Shivani's Enschede

Neue Beurteilungen

5.0
Wendy
24 Februar 2024

Eerste bestelling, heerlijk gegeten, ga zeker vaker bestellen! Dank!

S.k
22 Februar 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Jansen
21 Februar 2024
Barbra
21 Februar 2024
fam.Vinke
19 Februar 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten! Complimenten aan de kok , kwaliteit en smaak is altijd goed dat bewijs de ervaring van de koks.

Carolien
17 Februar 2024

Het was weer verrukkelijk, een echte aanrader

Hh
16 Februar 2024

Bezorgtijd volgens systeem 1820 uur (uur wachttijd). Zonder verder contact om 1755 uur aan de balie afgegeven. Vervelende ervaring dat de receptie mij moest bellen.

Gerrie
10 Februar 2024

Weer lekker gegeten

Medet
10 Februar 2024

Smaakte zeer goed heerlijk en warm super

Bartelds
10 Februar 2024
Linda
9 Februar 2024

Lekker eten. Enig verbeterpuntje zal zijn : dat de bezorger geen petje op heeft. Zo kan ik moelijk het gezicht zien. Vooral het in donker is dit lastig

Stephanie
9 Februar 2024

Fuckin lekkerrr :)

Rob
5 Februar 2024

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Zeker een aanrader in het oosten van het land.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elise
3 Februar 2024
Erik Schaddelee
30 Januar 2024

Het was super lekker! Alleen mis ik wat vulling, kreeg niet het idee dat er veel ui en wortel in zat. Had een bami varkensvlees extra, maar heb stiekem nog steeds trek. Verder niets op aan te merken, kwaliteit is geweldig!

R.Leeuwinga
29 Januar 2024

Kwaliteit 5 sterren, heerlijke roti zoals het hoort te zijn. Bezorging 4 sterren, echt op de minuut af stipt op tijd. Echter het beloofde gratis coca cola blikje niet gekregen. Vandaar 1 ster in minderheid😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter de Vlugt
28 Januar 2024
Gerrie
28 Januar 2024

Voor de zaterdag een supersnelle bezorging en heerlijk gegeten.

FamB
27 Januar 2024
monique
26 Januar 2024

super lekker

Guido
24 Januar 2024
Laure
24 Januar 2024

Beste roti van Enschede

Jerry
22 Januar 2024

Netjes op tijd, heerlijke eten en ook nog extra maddame jeannette erbij gedaan! Bedankt Shivani's

Stegehuis
21 Januar 2024
Sandra Kanhai
21 Januar 2024

Geheel volgens planning bezorgd. Het eten heeft gesmaakt, niets op aan te merken

Viktor
19 Januar 2024

Super lekkere roti altijd lekker vers en warm geleverd vanuit Enschede naar Hengelo!

Marc Merlijn
17 Januar 2024

Ik vond het portie bakabana erg tegenvallen voor €3,00 . Was best weinig , niet veel smaak en taai. Verder was het eten heerlijk zoals de andere keren 👌💯

S
14 Januar 2024
Mwm
14 Januar 2024

Heerlijk gegeten, ben niks anders gewend van hier! Ook nog eens snel bezorgd ondanks de afstand đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Els
13 Januar 2024

Elke keer weer heerlijk eten, echt warm en binnen de afgesproken tijd geleverd. Ik blijf klant! Echt een aanrader.

Sylvia
11 Januar 2024
Irene
11 Januar 2024

Heerlijk!

S
6 Januar 2024

Heerlijk.

Brenda Drost
6 Januar 2024

Het is niet zoals ik gewend ben van jullie . Moksi mettie is heel anders kwa soorten vlees miste een aantal soorten vlees hierin . De roti was ook anders . Weet niet wat er gebeurd is maat de kwaliteit is er wel op achteruit gegaan helaas

Karin
5 Januar 2024
Desiree
3 Januar 2024

Heel lekker!!

Brigit
2 Januar 2024

Zoals altijd, was het weer heerlijk!!!

Esther
2 Januar 2024

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

sonja lunter
31 Dezember 2023
Do
30 Dezember 2023

Was weer erg lekker!

S
21 Dezember 2023
Jolanda
15 Dezember 2023

We hebben roti met kipfilet, aardappel, kousenband en kerrie ei besteld. De smaak was top, pittig maar zeker niet te pittig, goede porties, lekker warm, we hebben gesmuld. De bezorger was een hele vriendelijke jongeman en de bestelling werd op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Anneke
15 Dezember 2023

Heerlijk gegeten. Een grote hoeveelheid 👍heerlijk vers. We hebben genoten.

Karoline
12 Dezember 2023

Heel lekker

S.k
9 Dezember 2023

Smaakte lekker zoals altijd. En eten was ook lekker warm.

Marnick
2 Dezember 2023

Heerlijke kip ketjap

Soufian
2 Dezember 2023

Dit was mpp lekker. Best in town geen grappen. Was zo goed begon spontaan te rennen naar suriname

romy
1 Dezember 2023

de roti was lekker aleen de banaan was heel donker en de groenten waaren heel zout jammergenoeg

Claudia
1 Dezember 2023

Hier moet je zijn voor de lekkerste roti.

Jan
27 November 2023

Snelle bezorging en heerlijke roti

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carl
27 November 2023

Voor de eerste keer besteld. Ik vond het eten lekken maar was aan de zoute kant. De kousenband was volgens mij geen kousenband maar gewone sperziebonen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

-
27 November 2023
Anoniem
26 November 2023

Eten was niet warm aangekomen wat normaal nooit zo is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H Dam
26 November 2023

Royale porties en erg lekker. Netjes bezorgd en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nupel
25 November 2023

Geweldig lekker eten. Elke keer dat ik zin heb in rijst en kip, haal ik Shivani's omdat ik weet dat hun eten nooit teleurstelt

P.Korver
25 November 2023
Helena
24 November 2023

Het eten was zoals gewoonlijk super lekker đŸ‘đŸœ

Ceciel Leever
21 November 2023

We hebben heerlijk gegeten, goede prijs voor goed eten! Het kwam iets te laat. Zeker een aanrader!

PeterD
19 November 2023

Alles goed, wel de opmerkigen lezen voor de bezorger op pad gaat ;-)

Anoniem
17 November 2023

Slechte serves

Van oenen
17 November 2023

Het enige wat ik aanraad is op zakjes de inhoud vermelden. Of het in een bakje te doen met daar een stikker op te doen wat er inzit .

Neel
16 November 2023

Beste doksa, komt in de buurt van moeders doksa! Heerlijke roti, lekkerder dan die met aloe.

anita pauwels
15 November 2023

Roti besteld, was superlekker en de bezorging was ook helemaal top! Volgende week weer maar dan de grote portie.

Laura
14 November 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Samir en Dionisa
13 November 2023
Brigitte
12 November 2023
Shirley Alves
7 November 2023

Ik hou van de smaak en de kwaliteit, gewoon de beste in Enschede.

Hermien
6 November 2023

Top

fam.Vinke
6 November 2023

Zoals altijd heerlijk .Zo fijn dat de kwaliteit altijd goed is en bezorging altijd met een glimlach.Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geertje
3 November 2023

Eten altijd goed gewoon super bezorgers altijd vriendelijk soms duurt het wel lang maar goed het eten maakt het weer goed

Helena
1 November 2023

Lekker eten en op tijd klaar voor het afhalen, top!

Roy spijk
1 November 2023
Johanna
30 Oktober 2023

Goede communicatie, punctuele bezorging en ................. heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
30 Oktober 2023

Super lekker zoals altijd; Shivani's is een aanrader!

Rick Van Turnhout
28 Oktober 2023

Heel erg lekker zoals altijd. En superfijn dat jullie weer in Losser bezorgen!

Kelly
28 Oktober 2023

De roti was heerlijk! De bami was helaas niet bijzonder en de moksi meti bestond uit erg taai vlees.

Karoline
26 Oktober 2023

Altijd lekker

Theo Visser
26 Oktober 2023

Bestelling geplaatst, 17.30 uur ophalen . Kwam binnen waren ze met de laatste maaltijd aan het inpakken. Super lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaar

Fatih
25 Oktober 2023
Pascal
24 Oktober 2023

Gewoon top. Alles lkkr!

Milli
24 Oktober 2023

Heerlijkkk, lekker warm .

Huub
21 Oktober 2023

Roti erg lekker. Bezorging snel. Helemaal goed

Joyce
19 Oktober 2023
SjoMi
18 Oktober 2023

Top dat jullie toch sneller konden leveren dan de aangegeven tijd en het was heerlijk, voor herhaling vatbaar

Willem de Lange
16 Oktober 2023

was weer heerlijk.

Schering
16 Oktober 2023

Lekker eten en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ineke
14 Oktober 2023

Super lekker eten, en snelle levering.

Jim
10 Oktober 2023

Mokse meti speciaal besteld, was alleen niks speciaals aan. Karige portie ook.

Anoniem
6 Oktober 2023

Eten niet warm aangekomen normaal altijd goed

Siegert
4 Oktober 2023

Shivani's is altijd top! Ze waren 10 minuutjes later dan aangegeven maar dat zijn we tijdens het eten van de beste roti in de stad snel vergeten :D

Heleen van Marle
1 Oktober 2023
Els
1 Oktober 2023

Heerlijk; wat je ook besteld, alles is heerlijk đŸ„°

Jan
30 September 2023

Keurig op tijd geleverd, eten was erg lekker!

Kay
27 September 2023

Bezorger kon niet rekenen dus wist niet hoeveel wisselgeld die terug moest doen

sonja lunter
27 September 2023

had wel zout bij gemogen en warmer

fam.Vinke
24 September 2023

Altijd ontzettend lekker en vriendelijke mensen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vink
23 September 2023

Heel lekker, flinke portie.

Hand
22 September 2023
Giovanni
21 September 2023

Mi gado jonge dat was gruwelijk lekker 😋 💯 procent

Jerry
20 September 2023