Reviews from Shivani's Enschede

Recent reviews

5.0
David
Today

Eten was goed zoals altijd maar bezorging duurde meer dan een uur

Cris
22 May 2022

We hebben heerlijk gegeten weer zoals altijd.

M. Imambaks
19 May 2022

Bakjes beter afsluiten. Mijn eten zit gedeeltelijk in de tas én zelfs de buitenkant vd tas heeft jus!!!

Kees
19 May 2022

Eten was super

B
17 May 2022
Burink
10 May 2022
Jong
9 May 2022

Bezorging was erg snel, gerechten hadden warmer gekund.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Selena
8 May 2022

Eten is top we hebben de van genoten

Diepeveen Maria
7 May 2022

Weer genoten van de heerlijke maaltijd 🤗

Suzanne
7 May 2022

Wederom weer heerlijk. Ik bestel hier altijd als ik zin heb aan goed, en lekker eten. Top!

PilsPrinses
30 April 2022

GEWELDIG

Marc de jong
28 April 2022

Altijd lekker.🤙🏽

Anoniem
24 April 2022

Top eten!!! Danku

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
23 April 2022

Heerlijke roti en ondanks de afstand naar ons huis goed warm gebleven. Zeker voor herhaling vatbaar.

Annet
22 April 2022

Lekkerrrr!!!!

Ghost
20 April 2022

Lekker!!!

.
17 April 2022
-
17 April 2022
Lidie
16 April 2022

Heerlijk eten en bezorging prima.

CDW
14 April 2022

Heerlijk gegeten! Niets aan veranderen!

A
10 April 2022

Teveel plastic gebruik!!

Tom kleinsman
8 April 2022
Simon
6 April 2022

Goed verzorgde maaltijd thank you

Maureen Hoekstein
3 April 2022

Ondanks dat het van Enschede naar Hengelo bezorgd moest worden was het eten goed op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram
29 March 2022
Esther Wonink
29 March 2022

Altijd heerlijk eten!

L.Bosch
26 March 2022

Heerlijk eten, en op tijd bezorgd

Jan
23 March 2022

Heel blij dat we goede roti kunnen krijgen in Twente 😊

D
22 March 2022

Helemaal Top!!

Lidie
20 March 2022

Er was aandacht voor mijn verzoek van extra saus en het eten was heerlijk! En nog lekker warm bij de bezorging!

Haasewinkel
20 March 2022

Lekker eten en snel geleverd.

Barbra
19 March 2022

Super lekker allemaal, prefect op smaak. De lekkerste Surinaamse gerechten.

Els
16 March 2022
Clen
16 March 2022

Wederom heerlijk met ons gezin gegeten

Gianluca
15 March 2022
G
14 March 2022

duck is super dry, uneatable

Marcella
13 March 2022
Hulsbeek
11 March 2022

Heerlijk!

Peter
11 March 2022
Michael
10 March 2022
Santi
10 March 2022

Altijd goed. Zou nog perfecter zijn als jullie aardappel & kouseband als optie aan de wrap toevoegen.

John
9 March 2022

Was gewoon correcte bezorging. Het eten smaakt naar mijn mening altijd voortreffelijk. Compliment om niet mee te doen met die discriminatie vwb de qr gebeuren, door het restaurant dicht te houden ivm discussies daarover.

M
8 March 2022
Jorg
7 March 2022

Zeer tevreden.

Michael Treder
4 March 2022
Jacqueline
4 March 2022

Heerlijke gegeten vanavond, porties waren ruimschoots en alles was heerlijk warm en vers! Complimenten aan de chef 😉

M.m
3 March 2022
Anouk
28 February 2022
Di
27 February 2022

Heerlijk gegeten na een snelle levering!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
17 February 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Melissa Bosch
17 February 2022
Pim van der Velde
17 February 2022

Bami was niet erg goed van smaak zoals wij gewend zijn

Guy Kremer
16 February 2022
Ignaas
9 February 2022

Erg goed en vers bereid.. Smaakvolle roti lam

M
8 February 2022
D
6 February 2022
Brigitte
5 February 2022
Kim
4 February 2022

Bara gevuld was erg lekker, mag iets luchtiger. De kip ben ik kruidiger gewend. Tomatenchutney lekker

Jamila
3 February 2022

Top, zoals altijd.

👍🏼👍🏼
30 January 2022
Nederland zit in een dictatuur
28 January 2022

Warm snel bezorgd vriendelijke bezorger lekker alleen de groentebal kon ik geen groente in ontdekken het was meer een deegoliebol misschien hoort het zo maar dan doet de naam geen eer aan. Verder de vega roti altijd lekker.

willem
24 January 2022

zoals altijd heerlijk eten:)

Albert
21 January 2022

Heerlijk eten, warm bezorgd!

RM
20 January 2022
MB
19 January 2022
Hanneke
19 January 2022

Fantastisch, alles was goed warm, het eten smaakte heerlijk en ik werd erg vriendelijk geholpen.

Birgit
19 January 2022
Anouk
17 January 2022

Heerlijk gegeten, de vegetarische roti is ook veganistisch, snel en vriendelijk en warm bezorgd, lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
16 January 2022

Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nick Visser
15 January 2022

Het eten is Aaltijd heerlijk 👌🏻

mohede
15 January 2022

heerlijk eten en prima op tijd

Rutger
14 January 2022

Heerlijk eten en goede service! Zelfs bij een foute bestelling(aan mijn kant) snel geholpen en de bestelling in orde gemaakt.

Jerry
13 January 2022

Goed eten 👍👍👍

Nikkie
11 January 2022

Altijd goed, heerlijk vers en goede porties!

MAike
9 January 2022

Super lekker en een goede portie!

John
9 January 2022

Al jaren het vaste adres voor heerlijk Surinaams eten

Roanne
8 January 2022

Zoals altijd: top!

Weustink
6 January 2022

Perfect lekker eten

Michiel
30 December 2021

Extreem lekker eten , bezorging precies op de tijd dat is aangegeven bezorgd.

Kirsty
24 December 2021

Goedkoop, altijd op tijd en altijd lekker!

Elisa
22 December 2021

Heerlijk eten, lekker gekruid.

Frieda
19 December 2021
The Dude
14 December 2021
Diepeveen Maria
14 December 2021

Het was weer 🧡

Penny O'Neil
13 December 2021

Altijd heerlijk!

Maaike
12 December 2021
Marco
8 December 2021

Super lekker en op de aangegeven tijd bezorgd

Anneke
5 December 2021

Erg lekker en goed bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Jong
4 December 2021

Eten was zeer smakelijk; helaas niet warm of heet maar helaas echt lauw. Besteld voor bezorging om 18:00; bestelauto was er heel mooi op tijd!

AA
4 December 2021

Switi njang! Ala sani boeng!

Verbeek
2 December 2021

Perfect, zoals altijd

Keijzer
1 December 2021

Het eten was veel later bezorgd dan aangegeven. Verder was het eten al lauw. Dit zijn we niet gewend van dit bedrijf

Marsha
1 December 2021
Anoniem
1 December 2021

Super snelle bezorging op de juiste tijd. Het eten was ook nog goed warm toen het aankwam. Erg goede tent!

Brigitte
30 November 2021
Monique
28 November 2021

Weer zalig gegeten van shivani’s. Werd precies op tijd bezorgd.Ruime porties .heerlijke smaken.Wij bestellen gauw weer.

Jeroen
27 November 2021
Lippinkhof
25 November 2021

Goed eten , elke keer weer.

Erik Teunis Schripsema
24 November 2021

Deze keer op tijd super , plus de deeg plaat extra van vorig keer vergeten.perfect super goed wat verbeteringen.

John
17 November 2021

Al jaren the best in town!!

Michael
14 November 2021

Boengg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meriam
14 November 2021

Heerlijk snel bezorgd eten was warm hoewel ze in Hengelo moesten bezorgen. Je krijgt waar voor je geld, kwa smaak en hoeveelheid . Was eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik Bestel bij jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnoud Colenbrander
14 November 2021

Gratis blikje cola niet mee geleverd.

Joanie
11 November 2021

Super lekker!!!

Li-chan Sanders
11 November 2021

Bezorger mag minder asociaal plein oprijden. Voor de rest tevreden

Renate
7 November 2021

Bezorging duurde wel bijzonder lang. Net iets meer dan anderhalf uur moeten wachten, voordat we eindelijk konden genieten van onze roti.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
7 November 2021

Helemaal top!

Leen
6 November 2021

Ik miste de friet chips bij de Saoto soep. Lekker gegeten, bedankt.

Kim
25 October 2021

👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
24 October 2021

Zo ls altijd heerlijk!

zerline leinse
24 October 2021

keurig op tijd bezorgd met een glimlach! heerlijke roti voor een nette prijs!!

Emy
23 October 2021

Top Top Top!!!

Sn
20 October 2021

Heerlijk!

Bohr
17 October 2021

Heerlijk zoals altijd! En word geluisterd naar de wensen🙏🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorg
16 October 2021

Eten was koud.

Stef
16 October 2021

Altijd lekker eten van Shivani’s!

Michael
14 October 2021

Top

Emy
13 October 2021

Heerlijk als altijd met vriendelijke bezorgers.

Marianne
11 October 2021

Erg lekker en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
11 October 2021

Het eten was erg goed! bezorgtijd was ook prima, binnen een uur was het er. Wij gaan hier vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eva
9 October 2021

Top zoals altijd

Frank
8 October 2021

Zoals altijd zeer goede kwaliteit, alleen ging er iets mis met de bestelling waardoor ik een ander gerecht heb ontvangen ipv het bestelde gerecht.

Robert
3 October 2021
Michael
3 October 2021

Topp

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N. De Jong
27 September 2021

Eten werd een half uur later gebracht dan afgesproken. Helaas was niet alles even warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
24 September 2021

Heerlijk gegeten van diverse gerechten

Michael
24 September 2021
Michael
23 September 2021

Faka mi mang, good as always!

Nann
22 September 2021

Eten was heerlijk zoals altijd. :)

Michael
20 September 2021
JD
17 September 2021
Hek
12 September 2021

Het eten was heerlijk.

Louisa
11 September 2021

Lekker eten voor een leuk prijsje. Van één bak nasi kan ik makkelijk 2 dagen eten 🤗

Peter de Witte
9 September 2021

Ik vind het telkens weer zo lekker. Jullie maken mijn avond

Simone
7 September 2021

Veel kleine botjes in de Doksa, maar dat nam niet af van de smaak!

Marsha
4 September 2021

Het was weer heerlijk

Mirjam
1 September 2021
Wendy
31 August 2021

De roti gerechten zijn niet meer zoals ze horen te zijn, de smaak laat echt te wensen over met name de roti platen die geen vulling meer hebben waardoor je alleen maar deeg proeft….helaas is de prijs/kwaliteit niet meer in verhouding. Heel jammer dat jullie bezuinigen in de vulling want jullie hadden de lekkerste roti ever!! De bezorger daarentegen was op tijd!!

Pruim
30 August 2021

Het eten zag er noet appetijtelijk uit Alles in een bak aard vlees boontjes De bamie was ook niet erg lekker En de kleine loempia s waren zacht en klef nee op deze manier bestel ik niks meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
30 August 2021

Bestelling koud bij aflevering, bami gatnalen en bami moski meti kijken als er wat op zat naar shivanis gebeld te hebben over de klachten zeer onvriendelijk te woord gestaan kortom prs kwaliteit en vriendelijkheid afrader zijn goede klant kwijt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneroos
29 August 2021

Heerlijk gegeten! Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snel bezorgd en het eten was goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emy
28 August 2021

Lekker zoals Altijd 😍

Merel
25 August 2021
G willemsen
24 August 2021

Altijd lekker en vers eten. We hebben er weer van genoten.

R
24 August 2021
Aysen
24 August 2021

Altijd heerlijk!

K
10 August 2021

Helemaal top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce Dreu
9 August 2021

Uitstekende Service ,heeft lekker gesmaakt Goede temperatuur. Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shannon
5 August 2021

Altijd top! Bestelling ook ruim optijd.

Jor
4 August 2021

Ik heb via de site besteld, maar geen blikje drinken gekregen.

Rosanne
3 August 2021

Echt de beste roti in Enschede!

J van Dijk
2 August 2021
Kuijpers
2 August 2021

Lekker eten, de bezorging was iets te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
2 August 2021

Wederom heel erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
1 August 2021

De beste in roti in Enschede. Bestel altijd bij deze en niet bij die andere :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alwin
1 August 2021

Het was lekker, maar veel te koud. Stukjes vlees waren steenkoud. Erg jammer, de smaak was prima, hoeveelheid ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
1 August 2021
Frank
29 July 2021
Jonkers
29 July 2021

Heerlijk!!

Onbekend
27 July 2021

Eten was lekker. Vriendelijke bezorger vaker ga ik hier bestellen

Tamara
26 July 2021

Eten smaakt heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evert-Jan
26 July 2021

En het blijft lekker en goed smaken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arno
25 July 2021
Rosanne
24 July 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader!

Merel
23 July 2021

Iedere keer weer heerlijk

Barbrq
23 July 2021

Alles was super lekker op smaak!! Enigste beste Surinaamse gerechten!

Elvira
21 July 2021

Heerlijk en bleef goed warm na afhalen en 20 min. Rijden

Bert Oostenbrink
21 July 2021

Wij bestellen al een aantal jaren bij Shivani's en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Het eten is echt ongelooflijk lekker! En het personeel is ook altijd erg vriendelijk.

Jorg
17 July 2021
S
16 July 2021
Elisabeth
13 July 2021

Heerlijk! Goede kwaliteit!

Van Garling
12 July 2021

Het was erg lekker, heerlijke roti en overduidelijk vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Caudron
9 July 2021
Barbra
9 July 2021
Mark Leijdekkers
8 July 2021

Lekker eten voor een goede prijs!

Roos
8 July 2021

Het lekkerste Surinaamse eten van Enschede!

Maria
5 July 2021

Erg lekker gegeten!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
5 July 2021

Zeer goede kwaliteit, heerlijk eten, bezorging is altijd binnen de gestelde tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carry
2 July 2021

Mijn 1ste keer en blij verrast!

Ruth
1 July 2021

Lekker eten

Shirley
30 June 2021

Het best Suriname eten in Enschede. Helemaal top

Jacky
30 June 2021

Wederom correct en zeer smakelijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
29 June 2021
Rianne
26 June 2021

Onze eetlust was helaas vergaan door het vinden van een dikke glanzende bromvlieg tussen onze roti kip... ondanks na bellen een nieuwe gekregen te hebben, kan je niet meer genieten van je eten en loop je alleen maar te pluizen. 🤢

Joleo
22 June 2021

De moksi meti was saai en kip matig van smaak. De bami en pindasaus is goed, ondanks dat de pindasaus wat waterig was.

Kevin
19 June 2021

Super lekker Bestellen hier altijd Vandaag wederom bewezen waarom.

Marsha
12 June 2021

De Saito en roti waren weer heerlijk

Hulsbeek
5 June 2021

De roti is geweldig echt een aanrader, de bakeljauw was niet lekker...niet zoals t hoort naar mijn idee.

Peter
5 June 2021

Het eten was erg lekker. Complimenten.

Dennis
4 June 2021

Hele lange tijd geen Surinaams eten meer gehad, de roti met kipfilet smaakte als van ouds en nasi met bakkeljauw was super. Dit is sowieso een klant erbij voor deze jongens👌👍. Complimenten voor de kok en rest van het personeel. Alvast eet smakelijk voor de volgende klanten hier gaan jullie van smullen.

Claudia
4 June 2021

Heerlijk, zoals altijd.

Maria
1 June 2021

Heerlijk genoten van geweldig eten! Nieuwe bezorger ook leuke gast🙃

Rach
1 June 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en gratis blikje drinken!

Willem
31 May 2021

Heel lekker eten lekker warm. Alleen jammer dat je groot besteld nog best wel weinig is ben benieuwd wat je krijgt als je normale portie besteld Maar voor de rest top eten echte aanrader !!

J van Dijk
27 May 2021
Fransen
26 May 2021

Altijd goed en top service!

pamela
25 May 2021

Heerlijk zo als altijd

Petra
24 May 2021

Bijzonder lekker van smaak. Goed op temperatuur en bezorging zoals aangegeven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbra
24 May 2021

Heel lekker Surinaams eten! Mijn man is Surinaams en hij kent de smaken. Hij vindt het ook erg lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
23 May 2021

Heerlijk gegeten en het eten werd op geloofde tijd bezorgd! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henry
22 May 2021

Heerlijk Surinaams eten, mooi op tijd bezorgd. Super!

Nick Visser
21 May 2021

Aaltijd heerlijk eten

J.
21 May 2021

Het was weer lekker. Ga zo door.

Rath
18 May 2021
Elona
18 May 2021

Wat was het lekker!! Heb 2 roti speciaal kipfilet bij je opgehaald, heerlijk was het!

Petra
15 May 2021

Super lekker. Goed warm en op tijd bezorgd. Alles naar wens!

Martine
12 May 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Michael
12 May 2021

Good as always🙌🏻 surifood #1 van Enschede

Niej
9 May 2021
Jorg
8 May 2021

Eten is netjes optijd en goed warm overgekomen. Erg lekker.

Patrick
7 May 2021

Heerlijk gegeten. De gerechten waren zeer smaakvol en het was ruim voldoende. De bezorger was vriendelijk en stond precies op de afgesproken tijd voor de deur. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Reza
5 May 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Een aanrader.

Lisette
2 May 2021

Eten is altijd goed en smaakvol. Bezorging op tijd en vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marjolein
1 May 2021

precies op de afgesproken tijd! En zo lekker, gekruid, veel vlees, super roti! ik had een Shivani aanrader

Rene Teusink
30 April 2021

Het eten was op tijd wat ik afgesproken had. Het eten was warm en goed van smaak. We zullen bij vrienden en familie om bij hun te bestellen.

Joke
27 April 2021

Het was weer heerlijk en het heeft goed gesmaakt

Henry bosch
21 April 2021

Gemeld dat ik hoofdgerecht koud wou voor de volgende warm te maken goed geregeld goede kwaliteit top.

Wieteke
21 April 2021

Echt zoals altijd petje af! Het is zo ontzettend lekker en goed :)

V esch
20 April 2021
Luuk
18 April 2021

Slecht, smakeloos Eerste en laatste keer Heb een beter adres, wilde een keer bij een Surinaams restaurant bestellen, stom, Het enige dat lekker was was het gratis blikje Fernandez

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Max
18 April 2021
Angell
12 April 2021

👌👌👌👌👌

Giesbers
11 April 2021

Heerlijk en superlekker zoals altijd👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Albert Meek
9 April 2021

Heerlijke Roti, snelle bezorging. We waren zeer tevreden en hebben erg lekker gegeten!

Helma
8 April 2021

Altijd keurige bezorging. Eten super lekker

Lisa Meijer
4 April 2021

Bestelling op tijd opgehaald, maar de roti saus was niet warm meer

Wilson
4 April 2021

Het eten smaakte heerlijk, zullen zeker vaker wat bestellen

Kevin
2 April 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Wou dat ik dit iedere dag kon eten haha

Pamela
1 April 2021
Ivan Dij
1 April 2021
Brigit
29 March 2021

Heerlijk gegeten!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
28 March 2021

Het eten was heerlijk, de Daal was goed op smaak, de porties ruim en de bezorging was zelfs een kwartier te vroeg. Goede prijs kwaliteit verhouding, we gaan hier zeker nogmaals bestellen.

Haghuis
27 March 2021

Beste lezer! Wij zijn altijd erg tevreden over jullie eten. Ook dit keer smaakte het heerlijk alleen zat er dit keer aanzienlijk minder eten in de bak wat we wel jammer vonden.

Nandi Arkaifie
27 March 2021

Weer super lekker gegeten. Heerlijke roti, en het eten was ook nog lekker warm. Toppers :)

Reza
27 March 2021
TT
27 March 2021

Erg lekker!

Rachel
25 March 2021
Eva
25 March 2021

Erg lekker gegeten. Vriendelijke mensen

Groothengel
24 March 2021

3 rotiwraps kip besteld 2 scherp waren alle 3 scherp. Moski meti koud. Helaas dit nog nooit gehad

Anoniem
23 March 2021

Altijd lekker eten! Dank je wel!

Anoniem
23 March 2021

De cassavechips was taai, wat begrijpelijk is aangezien de houdbaarheidsdatum 1 maart verliep (23 dagen over datum). De wraps waren ouderwets lekker!

Eddy
23 March 2021

Lekker mals vlees en goede smakelijke saus zeker voor herhaling vatbaar

Michael
21 March 2021

Good as always!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

San
21 March 2021

Doet lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
20 March 2021

Erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd

Micha
20 March 2021
Marijn
19 March 2021

Een van mijn favo comfortfood adresjes en zeker het beste Surinaamse adresje in Twente. We bestellen altijd vanalles wat: Roti kipbout speciaal (nog lekkerder dan de kipfilet!), bara kip, telo met bakkeljouw, loempia, banaan.. soms ook de bami moksi meti, heerlijk. Bezorgtijd is soms wat lang, maar vandaag in 3 kwartier, super

Patrick
18 March 2021

Gewoon de lekkerste👍🏼

Pim
18 March 2021

Shivani's is te gek!

Janneke
18 March 2021

Heerlijk!

Kimberly
18 March 2021

Het was heerlijk!

JD
18 March 2021

Wederom zeer smaakvol en weer correct qua afspraak bezorgd!

Simone
17 March 2021

Wat een aardige bezorger!

Marc
11 March 2021

Heerlijk

Roy
10 March 2021
Moris Akman
10 March 2021
Esther
10 March 2021

Keurig op tijd, meer dan genoeg en lekker. Vooral de bladen erg goed. Precies dus genoeg. Er mag van mij iets meer spice zitten aan de roti, maar dit is er persoonlijk. Voor de volgende keer moet ik gewoon een zakje extra peper bestellen. De doksa was wel perfect.

Hellen
9 March 2021

Erg lekker!

Hobbelink
7 March 2021

Net iets te weinig, zet in het menu voor hoeveel personen het ongeveer is.

Miriam
6 March 2021

Heerlijke roti gegeten

Debbie
5 March 2021

Was weer heerlijk en mooi op tijd gebracht!

R.M
4 March 2021

Heerlijk!

Marysol De la rocha
3 March 2021

Lekker samen met mijn zoon van gegeten.... het was heerlijk

Sam
2 March 2021

De röti Shivani en de vegetarische Rotiwrap waren erg lekker (zeker aan te raden!) en de bezorging was vrij snel, ondanks dat wij in Hengelo wonen. Echter was de gebakken banaan helaas erg vies en sompig... Al met al prima eten, zolang je geen gebakken banaan besteld haha! ;)

Paintball Twente
28 February 2021

Was weer Heerlijk!

JD
28 February 2021

Wederom fantastisch en perfect bezorgd!

Jamila
27 February 2021
Monique
27 February 2021

Zalig gegeten ! Alweer een heerlijke maaltijd gegeten van jullie restaurant ! Alsof mijn Surinaamse pleeg oma voor mij gaf gekookt .

Lisette
27 February 2021

Super lekker en precies op tijd.

Herman
27 February 2021

Altijd super lekker en bestelling altijd scherp op tijd. Uitstekend!

JL DREU
26 February 2021

Is ons prima bevallen geen op of -aanmerkingen. Prima bezorging en ruim op tijd. Uitstekende voorbereidingen en een heerlijke maal tijd. Bedankt voor de goeie service. Fijn weeken

Angelique
26 February 2021

Bestelling optijd klaar. Blijft lang warm in verpakking.. Prijs/ kwaliteit prima

Rachel
24 February 2021

Al jaren favoriet. Heerlijk eten netjes aan de deur afgeleverd. Aanrader!

Maarten
21 February 2021

Was weer super lekker. Bezorging precies zoals als aangegeven.

Henry
20 February 2021

Het is altijd weer een feestje. Het eten was als altijd geweldig en op tijd geleverd. Super!

Moureen
19 February 2021

Heerlijk eten. Goed warm en op tijd klaar

Henry Huiskes
18 February 2021

Snelle bezoring, de Roti was erg lekker en het was ook kog lekker warm. Sterk aan te bevelen!