Reviews from Shivani's Enschede

Recent reviews

5.0
Wendy
24 February 2024

Eerste bestelling, heerlijk gegeten, ga zeker vaker bestellen! Dank!

S.k
22 February 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Jansen
21 February 2024
Barbra
21 February 2024
fam.Vinke
19 February 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten! Complimenten aan de kok , kwaliteit en smaak is altijd goed dat bewijs de ervaring van de koks.

Carolien
17 February 2024

Het was weer verrukkelijk, een echte aanrader

Hh
16 February 2024

Bezorgtijd volgens systeem 1820 uur (uur wachttijd). Zonder verder contact om 1755 uur aan de balie afgegeven. Vervelende ervaring dat de receptie mij moest bellen.

Gerrie
10 February 2024

Weer lekker gegeten

Medet
10 February 2024

Smaakte zeer goed heerlijk en warm super

Bartelds
10 February 2024
Linda
9 February 2024

Lekker eten. Enig verbeterpuntje zal zijn : dat de bezorger geen petje op heeft. Zo kan ik moelijk het gezicht zien. Vooral het in donker is dit lastig

Stephanie
9 February 2024

Fuckin lekkerrr :)

Rob
5 February 2024

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Zeker een aanrader in het oosten van het land.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elise
3 February 2024
Erik Schaddelee
30 January 2024

Het was super lekker! Alleen mis ik wat vulling, kreeg niet het idee dat er veel ui en wortel in zat. Had een bami varkensvlees extra, maar heb stiekem nog steeds trek. Verder niets op aan te merken, kwaliteit is geweldig!

R.Leeuwinga
29 January 2024

Kwaliteit 5 sterren, heerlijke roti zoals het hoort te zijn. Bezorging 4 sterren, echt op de minuut af stipt op tijd. Echter het beloofde gratis coca cola blikje niet gekregen. Vandaar 1 ster in minderheid😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter de Vlugt
28 January 2024
Gerrie
28 January 2024

Voor de zaterdag een supersnelle bezorging en heerlijk gegeten.

FamB
27 January 2024
monique
26 January 2024

super lekker

Guido
24 January 2024
Laure
24 January 2024

Beste roti van Enschede

Jerry
22 January 2024

Netjes op tijd, heerlijke eten en ook nog extra maddame jeannette erbij gedaan! Bedankt Shivani's

Stegehuis
21 January 2024
Sandra Kanhai
21 January 2024

Geheel volgens planning bezorgd. Het eten heeft gesmaakt, niets op aan te merken

Viktor
19 January 2024

Super lekkere roti altijd lekker vers en warm geleverd vanuit Enschede naar Hengelo!

Marc Merlijn
17 January 2024

Ik vond het portie bakabana erg tegenvallen voor €3,00 . Was best weinig , niet veel smaak en taai. Verder was het eten heerlijk zoals de andere keren 👌💯

S
14 January 2024
Mwm
14 January 2024

Heerlijk gegeten, ben niks anders gewend van hier! Ook nog eens snel bezorgd ondanks de afstand 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els
13 January 2024

Elke keer weer heerlijk eten, echt warm en binnen de afgesproken tijd geleverd. Ik blijf klant! Echt een aanrader.

Sylvia
11 January 2024
Irene
11 January 2024

Heerlijk!

S
6 January 2024

Heerlijk.

Brenda Drost
6 January 2024

Het is niet zoals ik gewend ben van jullie . Moksi mettie is heel anders kwa soorten vlees miste een aantal soorten vlees hierin . De roti was ook anders . Weet niet wat er gebeurd is maat de kwaliteit is er wel op achteruit gegaan helaas

Karin
5 January 2024
Desiree
3 January 2024

Heel lekker!!

Brigit
2 January 2024

Zoals altijd, was het weer heerlijk!!!

Esther
2 January 2024

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

sonja lunter
31 December 2023
Do
30 December 2023

Was weer erg lekker!

S
21 December 2023
Jolanda
15 December 2023

We hebben roti met kipfilet, aardappel, kousenband en kerrie ei besteld. De smaak was top, pittig maar zeker niet te pittig, goede porties, lekker warm, we hebben gesmuld. De bezorger was een hele vriendelijke jongeman en de bestelling werd op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Anneke
15 December 2023

Heerlijk gegeten. Een grote hoeveelheid 👍heerlijk vers. We hebben genoten.

Karoline
12 December 2023

Heel lekker

S.k
9 December 2023

Smaakte lekker zoals altijd. En eten was ook lekker warm.

Marnick
2 December 2023

Heerlijke kip ketjap

Soufian
2 December 2023

Dit was mpp lekker. Best in town geen grappen. Was zo goed begon spontaan te rennen naar suriname

romy
1 December 2023

de roti was lekker aleen de banaan was heel donker en de groenten waaren heel zout jammergenoeg

Claudia
1 December 2023

Hier moet je zijn voor de lekkerste roti.

Jan
27 November 2023

Snelle bezorging en heerlijke roti

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carl
27 November 2023

Voor de eerste keer besteld. Ik vond het eten lekken maar was aan de zoute kant. De kousenband was volgens mij geen kousenband maar gewone sperziebonen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
27 November 2023
Anoniem
26 November 2023

Eten was niet warm aangekomen wat normaal nooit zo is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H Dam
26 November 2023

Royale porties en erg lekker. Netjes bezorgd en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nupel
25 November 2023

Geweldig lekker eten. Elke keer dat ik zin heb in rijst en kip, haal ik Shivani's omdat ik weet dat hun eten nooit teleurstelt

P.Korver
25 November 2023
Helena
24 November 2023

Het eten was zoals gewoonlijk super lekker 👍🏽

Ceciel Leever
21 November 2023

We hebben heerlijk gegeten, goede prijs voor goed eten! Het kwam iets te laat. Zeker een aanrader!

PeterD
19 November 2023

Alles goed, wel de opmerkigen lezen voor de bezorger op pad gaat ;-)

Anoniem
17 November 2023

Slechte serves

Van oenen
17 November 2023

Het enige wat ik aanraad is op zakjes de inhoud vermelden. Of het in een bakje te doen met daar een stikker op te doen wat er inzit .

Neel
16 November 2023

Beste doksa, komt in de buurt van moeders doksa! Heerlijke roti, lekkerder dan die met aloe.

anita pauwels
15 November 2023

Roti besteld, was superlekker en de bezorging was ook helemaal top! Volgende week weer maar dan de grote portie.

Laura
14 November 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Samir en Dionisa
13 November 2023
Brigitte
12 November 2023
Shirley Alves
7 November 2023

Ik hou van de smaak en de kwaliteit, gewoon de beste in Enschede.

Hermien
6 November 2023

Top

fam.Vinke
6 November 2023

Zoals altijd heerlijk .Zo fijn dat de kwaliteit altijd goed is en bezorging altijd met een glimlach.Top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geertje
3 November 2023

Eten altijd goed gewoon super bezorgers altijd vriendelijk soms duurt het wel lang maar goed het eten maakt het weer goed

Helena
1 November 2023

Lekker eten en op tijd klaar voor het afhalen, top!

Roy spijk
1 November 2023
Johanna
30 October 2023

Goede communicatie, punctuele bezorging en ................. heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
30 October 2023

Super lekker zoals altijd; Shivani's is een aanrader!

Rick Van Turnhout
28 October 2023

Heel erg lekker zoals altijd. En superfijn dat jullie weer in Losser bezorgen!

Kelly
28 October 2023

De roti was heerlijk! De bami was helaas niet bijzonder en de moksi meti bestond uit erg taai vlees.

Karoline
26 October 2023

Altijd lekker

Theo Visser
26 October 2023

Bestelling geplaatst, 17.30 uur ophalen . Kwam binnen waren ze met de laatste maaltijd aan het inpakken. Super lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaar

Fatih
25 October 2023
Pascal
24 October 2023

Gewoon top. Alles lkkr!

Milli
24 October 2023

Heerlijkkk, lekker warm .

Huub
21 October 2023

Roti erg lekker. Bezorging snel. Helemaal goed

Joyce
19 October 2023
SjoMi
18 October 2023

Top dat jullie toch sneller konden leveren dan de aangegeven tijd en het was heerlijk, voor herhaling vatbaar

Willem de Lange
16 October 2023

was weer heerlijk.

Schering
16 October 2023

Lekker eten en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
14 October 2023

Super lekker eten, en snelle levering.

Jim
10 October 2023

Mokse meti speciaal besteld, was alleen niks speciaals aan. Karige portie ook.

Anoniem
6 October 2023

Eten niet warm aangekomen normaal altijd goed

Siegert
4 October 2023

Shivani's is altijd top! Ze waren 10 minuutjes later dan aangegeven maar dat zijn we tijdens het eten van de beste roti in de stad snel vergeten :D

Heleen van Marle
1 October 2023
Els
1 October 2023

Heerlijk; wat je ook besteld, alles is heerlijk 🥰

Jan
30 September 2023

Keurig op tijd geleverd, eten was erg lekker!

Kay
27 September 2023

Bezorger kon niet rekenen dus wist niet hoeveel wisselgeld die terug moest doen

sonja lunter
27 September 2023

had wel zout bij gemogen en warmer

fam.Vinke
24 September 2023

Altijd ontzettend lekker en vriendelijke mensen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vink
23 September 2023

Heel lekker, flinke portie.

Hand
22 September 2023
Giovanni
21 September 2023

Mi gado jonge dat was gruwelijk lekker 😋 💯 procent

Jerry
20 September 2023