Reviews from Shivani's Enschede

Recent reviews

5.0
Alex
23 September 2022

Altijd perfect! Lekkerste Roti in Enschede!

Siegersma
22 September 2022
Jessy
21 September 2022

Heerlijk eten. Zoals altijd!

Collin
19 September 2022
Samira
17 September 2022

Al sinds vroeger bestellen we ons surinaamse gerechten hier. Top restaurant!

Brigitte
16 September 2022

Altijd goed van smaak!

Marvin
16 September 2022

De wrap mag iets meer gevuld worden

M. Drenth
14 September 2022

Heerlijk eten, goede hoeveelheid, precies op de gevraagde tijd klaar.

Udipta Boro
8 September 2022

I ordered some food through the website. When it didn’t arrive after so long, I called and only then was I informed that the store is closed until Sept 12. The website should have had a note. I hope you will settle this order by either refunding the money or sending me my order once you open your store. Thanks.

Cor Busman
3 September 2022

Hoe kan ik oordelen als ik op 02-08-2022 een maaltijd had besteld, en die niet bezorgd was? Plus dat jullie niet bereikbaar waren via telefoon?

Karlijn
24 August 2022

Via de website een bestelling gedaan. Ook kreeg ik een bevestiging van de bestelling en is het geld afgeschreven. Echter nadat ik gebeld heb om te vragen waar m’n eten blijft hoor ik op het antwoordapparaat dat ze gesloten zijn. Graag contact met mij opnemen.

Chels
24 August 2022

Bestelling geplaatst op de site later gezien dat ze vakantie hadden. Jammer wel betaald. Hopen dat ik mijn geld nog terug krijg. Verder altijd tevreden over het eten.

Jozua vd Weerd
23 August 2022

Had besteld maar zag later pas dat het gesloten was maar kreeg wel een bestel bevestiging. Het zou beter zijn als jullie ook de internet bestelling zouden sluiten, want heb ook betaald.

Richella
21 August 2022

Ik bestel dit gerecht normaal ergens anders.. maar ik vond het hier erg droog en kaal..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ray
20 August 2022

Zoals altijd top eten en keurige levering.

Maarten
19 August 2022

Lekker, juiste porties en prima prijs.

Roy
19 August 2022

Was heerlijk. Duurde een beetje maar dat was het waard.

Michael
18 August 2022

We zijn er weer

Roy
17 August 2022

Het eten is top 🫓

Remko
17 August 2022

Heerlijk zoals altijd!!

M
14 August 2022

Diverse dingen besteld, zeer smaakvol en goede kwaliteit prijs verhouding

Sylvia
14 August 2022

👌🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
14 August 2022

Beste van Enschede😁

Jan Wonnink
12 August 2022

Altijd op tijd. Roti lekker. Altijd warm

Rick Van Turnhout
9 August 2022

Zoals altijd, heerlijk eten!

Hans Jager
4 August 2022

Het eten was lekker

G van Eerde
1 August 2022
D Chandani
30 July 2022

Kwaliteit Top! Eten Top! Hoeveelheid Top! Bezorging in Hengelo Top! Bezorgers, allemaal Top! Mijn dochter van anderhalf haar lievelings eten… Wij zijn super blij met dit heerlijke Surinaamse eten zo dichtbij!

jong555
29 July 2022

Roti was super lekker zeker een aanrader

Nicolaas
29 July 2022

Ik heb persoonlijk niks op te merken! Bestel wel vaker bij Shivani’s en het is altijd lekker. Dus hierbij mijn complimenten.

Diepeveen Maria
29 July 2022

Lekker snel bezorgd en heerlijk gegeten:-)

Michael
28 July 2022
Marian
25 July 2022

Heerlijk! Vandaag weer bestelling gedaan op het werk. De kip ketchap en de kip kerrie is echt zoals deze hoort te zijn en de pom ook. Heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
24 July 2022
John
23 July 2022
GMP
21 July 2022

Eten zoals altijd goed van smaak en goed van temperatuur.

Niels
21 July 2022
YP
17 July 2022

Zoals altijd niet normaal lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
17 July 2022
Michael Treder
16 July 2022
Fam.Vinke
14 July 2022

Heerlijk gegeten. Lekkere roti kip.

Bert
13 July 2022
Willem
11 July 2022

alles weer prima:)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouk
9 July 2022

Heerlijk gegeten…

Marian
9 July 2022

Behoorlijke bestelling gedaan samen met collega's. Broodje kip kerrie van 1 collega was niet geleverd maar een broodje ei. Hierdoor had iedereen eten behalve hij. Gebeld en na enig overleg werd een broodje kip kerrie nageleverd. Een blikje drinken of iets extra bv een bara als excuus was leuk geweest. Het eten is megagoed! Netjes verpakt en er staat ook op wat het is. Wellicht bezorgen gratis bij bestelling boven 40 euro?

A.Burink
6 July 2022
Jenn
5 July 2022

Geen gratis drankje?

Def
2 July 2022

Weer lekker zoals altijd! Lekkere snelle bezorging

Burink
29 June 2022

Heerlijk!

Def
29 June 2022

Altijd lekker eten, vriendelijke meneer als bezorger.

Tjerry
27 June 2022

Zoals altijd geweldig eten uit de Surinaamse keuken. Via de Shivani's App besteld!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lex
26 June 2022

Heerlijke Roti

Maaike
26 June 2022

Het eten was erg lekker. Alles goed warm. Alleen de bezorg tijd was echt wel te lang, iets langer dan een uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diepeveen Maria
26 June 2022

Geweldig genoten 😁😁😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
25 June 2022

Lekker Lekker

Denise
25 June 2022
Sonja Wijering
25 June 2022

Jullie hebben gewoon de lekkerste Roti

Paintball Twente
16 June 2022
M
14 June 2022

Nice

D
12 June 2022

Roti kipfilet speciaal, broodjes kip kerrie en broodjes bakkeljauw alles was TOP!! Kwaliteit, smaak prijs en de porties 5 sterren van ons!! Ga zo door 👌🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorg
11 June 2022

Altijd goed.

Tom Brinkman
9 June 2022

Bezorger was netjes op tijd en alles prima afgeleverd. Het eten was heerlijk, en een goede portie. Alleen jammer dat ze het beloofde gratis drankje waren vergeten.

Marie-Louise
7 June 2022
Alana
6 June 2022

Lekkerrrrr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eline
5 June 2022

Lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cris
5 June 2022
Simon
29 May 2022

Heerlijke roti! 👌😀

Edwin Mulder
28 May 2022

prima!!!!!

Niki
28 May 2022
Jorg
26 May 2022

Lekker eten. Goed warm en optijd bezorgd

Maria
25 May 2022

Helaas zat alles onder de jus...gaf de bezorging ook aan maar de smaak was weer voortreffelijk

David
25 May 2022

Eten was goed zoals altijd maar bezorging duurde meer dan een uur

Cris
22 May 2022

We hebben heerlijk gegeten weer zoals altijd.

M. Imambaks
19 May 2022

Bakjes beter afsluiten. Mijn eten zit gedeeltelijk in de tas én zelfs de buitenkant vd tas heeft jus!!!

Kees
19 May 2022

Eten was super

B
17 May 2022
Burink
10 May 2022
Jong
9 May 2022

Bezorging was erg snel, gerechten hadden warmer gekund.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Selena
8 May 2022

Eten is top we hebben de van genoten

Diepeveen Maria
7 May 2022

Weer genoten van de heerlijke maaltijd 🤗

Suzanne
7 May 2022

Wederom weer heerlijk. Ik bestel hier altijd als ik zin heb aan goed, en lekker eten. Top!

PilsPrinses
30 April 2022

GEWELDIG

Marc de jong
28 April 2022

Altijd lekker.🤙🏽

Anoniem
24 April 2022

Top eten!!! Danku

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
23 April 2022

Heerlijke roti en ondanks de afstand naar ons huis goed warm gebleven. Zeker voor herhaling vatbaar.

Annet
22 April 2022

Lekkerrrr!!!!

Ghost
20 April 2022

Lekker!!!

.
17 April 2022
-
17 April 2022
Lidie
16 April 2022

Heerlijk eten en bezorging prima.

CDW
14 April 2022

Heerlijk gegeten! Niets aan veranderen!

A
10 April 2022

Teveel plastic gebruik!!

Tom kleinsman
8 April 2022
Simon
6 April 2022

Goed verzorgde maaltijd thank you

Maureen Hoekstein
3 April 2022

Ondanks dat het van Enschede naar Hengelo bezorgd moest worden was het eten goed op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram
29 March 2022
Esther Wonink
29 March 2022

Altijd heerlijk eten!

L.Bosch
26 March 2022

Heerlijk eten, en op tijd bezorgd

Jan
23 March 2022

Heel blij dat we goede roti kunnen krijgen in Twente 😊

D
22 March 2022

Helemaal Top!!

Lidie
20 March 2022

Er was aandacht voor mijn verzoek van extra saus en het eten was heerlijk! En nog lekker warm bij de bezorging!

Haasewinkel
20 March 2022

Lekker eten en snel geleverd.

Barbra
19 March 2022

Super lekker allemaal, prefect op smaak. De lekkerste Surinaamse gerechten.

Els
16 March 2022
Clen
16 March 2022

Wederom heerlijk met ons gezin gegeten

Gianluca
15 March 2022
G
14 March 2022

duck is super dry, uneatable

Marcella
13 March 2022
Hulsbeek
11 March 2022

Heerlijk!

Peter
11 March 2022
Michael
10 March 2022
Santi
10 March 2022

Altijd goed. Zou nog perfecter zijn als jullie aardappel & kouseband als optie aan de wrap toevoegen.

John
9 March 2022

Was gewoon correcte bezorging. Het eten smaakt naar mijn mening altijd voortreffelijk. Compliment om niet mee te doen met die discriminatie vwb de qr gebeuren, door het restaurant dicht te houden ivm discussies daarover.

M
8 March 2022
Jorg
7 March 2022

Zeer tevreden.

Michael Treder
4 March 2022
Jacqueline
4 March 2022

Heerlijke gegeten vanavond, porties waren ruimschoots en alles was heerlijk warm en vers! Complimenten aan de chef 😉

M.m
3 March 2022
Anouk
28 February 2022
Di
27 February 2022

Heerlijk gegeten na een snelle levering!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
17 February 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Melissa Bosch
17 February 2022
Pim van der Velde
17 February 2022

Bami was niet erg goed van smaak zoals wij gewend zijn

Guy Kremer
16 February 2022
Ignaas
9 February 2022

Erg goed en vers bereid.. Smaakvolle roti lam

M
8 February 2022
D
6 February 2022
Brigitte
5 February 2022
Kim
4 February 2022

Bara gevuld was erg lekker, mag iets luchtiger. De kip ben ik kruidiger gewend. Tomatenchutney lekker

Jamila
3 February 2022

Top, zoals altijd.

👍🏼👍🏼
30 January 2022
Nederland zit in een dictatuur
28 January 2022

Warm snel bezorgd vriendelijke bezorger lekker alleen de groentebal kon ik geen groente in ontdekken het was meer een deegoliebol misschien hoort het zo maar dan doet de naam geen eer aan. Verder de vega roti altijd lekker.

willem
24 January 2022

zoals altijd heerlijk eten:)

Albert
21 January 2022

Heerlijk eten, warm bezorgd!

RM
20 January 2022
MB
19 January 2022
Hanneke
19 January 2022

Fantastisch, alles was goed warm, het eten smaakte heerlijk en ik werd erg vriendelijk geholpen.

Birgit
19 January 2022
Anouk
17 January 2022

Heerlijk gegeten, de vegetarische roti is ook veganistisch, snel en vriendelijk en warm bezorgd, lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
16 January 2022

Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nick Visser
15 January 2022

Het eten is Aaltijd heerlijk 👌🏻

mohede
15 January 2022

heerlijk eten en prima op tijd

Rutger
14 January 2022

Heerlijk eten en goede service! Zelfs bij een foute bestelling(aan mijn kant) snel geholpen en de bestelling in orde gemaakt.

Jerry
13 January 2022

Goed eten 👍👍👍

Nikkie
11 January 2022

Altijd goed, heerlijk vers en goede porties!

MAike
9 January 2022

Super lekker en een goede portie!

John
9 January 2022

Al jaren het vaste adres voor heerlijk Surinaams eten

Roanne
8 January 2022

Zoals altijd: top!

Weustink
6 January 2022

Perfect lekker eten

Michiel
30 December 2021

Extreem lekker eten , bezorging precies op de tijd dat is aangegeven bezorgd.

Kirsty
24 December 2021

Goedkoop, altijd op tijd en altijd lekker!

Elisa
22 December 2021

Heerlijk eten, lekker gekruid.

Frieda
19 December 2021
The Dude
14 December 2021
Diepeveen Maria
14 December 2021

Het was weer 🧡

Penny O'Neil
13 December 2021

Altijd heerlijk!

Maaike
12 December 2021
Marco
8 December 2021

Super lekker en op de aangegeven tijd bezorgd

Anneke
5 December 2021

Erg lekker en goed bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Jong
4 December 2021

Eten was zeer smakelijk; helaas niet warm of heet maar helaas echt lauw. Besteld voor bezorging om 18:00; bestelauto was er heel mooi op tijd!

AA
4 December 2021

Switi njang! Ala sani boeng!

Verbeek
2 December 2021

Perfect, zoals altijd

Keijzer
1 December 2021

Het eten was veel later bezorgd dan aangegeven. Verder was het eten al lauw. Dit zijn we niet gewend van dit bedrijf

Marsha
1 December 2021
Anoniem
1 December 2021

Super snelle bezorging op de juiste tijd. Het eten was ook nog goed warm toen het aankwam. Erg goede tent!

Brigitte
30 November 2021
Monique
28 November 2021

Weer zalig gegeten van shivani’s. Werd precies op tijd bezorgd.Ruime porties .heerlijke smaken.Wij bestellen gauw weer.

Jeroen
27 November 2021
Lippinkhof
25 November 2021

Goed eten , elke keer weer.

Erik Teunis Schripsema
24 November 2021

Deze keer op tijd super , plus de deeg plaat extra van vorig keer vergeten.perfect super goed wat verbeteringen.

John
17 November 2021

Al jaren the best in town!!

Michael
14 November 2021

Boengg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meriam
14 November 2021

Heerlijk snel bezorgd eten was warm hoewel ze in Hengelo moesten bezorgen. Je krijgt waar voor je geld, kwa smaak en hoeveelheid . Was eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik Bestel bij jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnoud Colenbrander
14 November 2021

Gratis blikje cola niet mee geleverd.

Joanie
11 November 2021

Super lekker!!!

Li-chan Sanders
11 November 2021

Bezorger mag minder asociaal plein oprijden. Voor de rest tevreden

Renate
7 November 2021

Bezorging duurde wel bijzonder lang. Net iets meer dan anderhalf uur moeten wachten, voordat we eindelijk konden genieten van onze roti.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
7 November 2021

Helemaal top!

Leen
6 November 2021

Ik miste de friet chips bij de Saoto soep. Lekker gegeten, bedankt.

Kim
25 October 2021

👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
24 October 2021

Zo ls altijd heerlijk!

zerline leinse
24 October 2021

keurig op tijd bezorgd met een glimlach! heerlijke roti voor een nette prijs!!

Emy
23 October 2021

Top Top Top!!!

Sn
20 October 2021

Heerlijk!

Bohr
17 October 2021

Heerlijk zoals altijd! En word geluisterd naar de wensen🙏🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorg
16 October 2021

Eten was koud.

Stef
16 October 2021

Altijd lekker eten van Shivani’s!

Michael
14 October 2021

Top

Emy
13 October 2021

Heerlijk als altijd met vriendelijke bezorgers.

Marianne
11 October 2021

Erg lekker en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
11 October 2021

Het eten was erg goed! bezorgtijd was ook prima, binnen een uur was het er. Wij gaan hier vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eva
9 October 2021

Top zoals altijd

Frank
8 October 2021

Zoals altijd zeer goede kwaliteit, alleen ging er iets mis met de bestelling waardoor ik een ander gerecht heb ontvangen ipv het bestelde gerecht.

Robert
3 October 2021
Michael
3 October 2021

Topp

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N. De Jong
27 September 2021

Eten werd een half uur later gebracht dan afgesproken. Helaas was niet alles even warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
24 September 2021

Heerlijk gegeten van diverse gerechten

Michael
24 September 2021
Michael
23 September 2021

Faka mi mang, good as always!

Nann
22 September 2021

Eten was heerlijk zoals altijd. :)

Michael
20 September 2021
JD
17 September 2021
Hek
12 September 2021

Het eten was heerlijk.

Louisa
11 September 2021

Lekker eten voor een leuk prijsje. Van één bak nasi kan ik makkelijk 2 dagen eten 🤗

Peter de Witte
9 September 2021

Ik vind het telkens weer zo lekker. Jullie maken mijn avond

Simone
7 September 2021

Veel kleine botjes in de Doksa, maar dat nam niet af van de smaak!

Marsha
4 September 2021

Het was weer heerlijk

Mirjam
1 September 2021
Wendy
31 August 2021

De roti gerechten zijn niet meer zoals ze horen te zijn, de smaak laat echt te wensen over met name de roti platen die geen vulling meer hebben waardoor je alleen maar deeg proeft….helaas is de prijs/kwaliteit niet meer in verhouding. Heel jammer dat jullie bezuinigen in de vulling want jullie hadden de lekkerste roti ever!! De bezorger daarentegen was op tijd!!

Pruim
30 August 2021

Het eten zag er noet appetijtelijk uit Alles in een bak aard vlees boontjes De bamie was ook niet erg lekker En de kleine loempia s waren zacht en klef nee op deze manier bestel ik niks meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
30 August 2021

Bestelling koud bij aflevering, bami gatnalen en bami moski meti kijken als er wat op zat naar shivanis gebeld te hebben over de klachten zeer onvriendelijk te woord gestaan kortom prs kwaliteit en vriendelijkheid afrader zijn goede klant kwijt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneroos
29 August 2021

Heerlijk gegeten! Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snel bezorgd en het eten was goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emy
28 August 2021

Lekker zoals Altijd 😍

Merel
25 August 2021
G willemsen
24 August 2021

Altijd lekker en vers eten. We hebben er weer van genoten.

R
24 August 2021
Aysen
24 August 2021

Altijd heerlijk!

K
10 August 2021

Helemaal top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce Dreu
9 August 2021

Uitstekende Service ,heeft lekker gesmaakt Goede temperatuur. Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shannon
5 August 2021

Altijd top! Bestelling ook ruim optijd.

Jor
4 August 2021

Ik heb via de site besteld, maar geen blikje drinken gekregen.

Rosanne
3 August 2021

Echt de beste roti in Enschede!

J van Dijk
2 August 2021
Kuijpers
2 August 2021

Lekker eten, de bezorging was iets te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
2 August 2021

Wederom heel erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
1 August 2021

De beste in roti in Enschede. Bestel altijd bij deze en niet bij die andere :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alwin
1 August 2021

Het was lekker, maar veel te koud. Stukjes vlees waren steenkoud. Erg jammer, de smaak was prima, hoeveelheid ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
1 August 2021
Frank
29 July 2021
Jonkers
29 July 2021

Heerlijk!!

Onbekend
27 July 2021

Eten was lekker. Vriendelijke bezorger vaker ga ik hier bestellen

Tamara
26 July 2021

Eten smaakt heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evert-Jan
26 July 2021

En het blijft lekker en goed smaken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arno
25 July 2021
Rosanne
24 July 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader!

Merel
23 July 2021

Iedere keer weer heerlijk

Barbrq
23 July 2021

Alles was super lekker op smaak!! Enigste beste Surinaamse gerechten!

Elvira
21 July 2021

Heerlijk en bleef goed warm na afhalen en 20 min. Rijden

Bert Oostenbrink
21 July 2021

Wij bestellen al een aantal jaren bij Shivani's en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Het eten is echt ongelooflijk lekker! En het personeel is ook altijd erg vriendelijk.

Jorg
17 July 2021
S
16 July 2021
Elisabeth
13 July 2021

Heerlijk! Goede kwaliteit!

Van Garling
12 July 2021

Het was erg lekker, heerlijke roti en overduidelijk vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Caudron
9 July 2021
Barbra
9 July 2021
Mark Leijdekkers
8 July 2021

Lekker eten voor een goede prijs!

Roos
8 July 2021

Het lekkerste Surinaamse eten van Enschede!

Maria
5 July 2021

Erg lekker gegeten!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
5 July 2021

Zeer goede kwaliteit, heerlijk eten, bezorging is altijd binnen de gestelde tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carry
2 July 2021

Mijn 1ste keer en blij verrast!

Ruth
1 July 2021

Lekker eten

Shirley
30 June 2021

Het best Suriname eten in Enschede. Helemaal top

Jacky
30 June 2021

Wederom correct en zeer smakelijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
29 June 2021
Rianne
26 June 2021

Onze eetlust was helaas vergaan door het vinden van een dikke glanzende bromvlieg tussen onze roti kip... ondanks na bellen een nieuwe gekregen te hebben, kan je niet meer genieten van je eten en loop je alleen maar te pluizen. 🤢

Joleo
22 June 2021

De moksi meti was saai en kip matig van smaak. De bami en pindasaus is goed, ondanks dat de pindasaus wat waterig was.

Kevin
19 June 2021

Super lekker Bestellen hier altijd Vandaag wederom bewezen waarom.

Marsha
12 June 2021

De Saito en roti waren weer heerlijk

Hulsbeek
5 June 2021

De roti is geweldig echt een aanrader, de bakeljauw was niet lekker...niet zoals t hoort naar mijn idee.

Peter
5 June 2021

Het eten was erg lekker. Complimenten.

Dennis
4 June 2021

Hele lange tijd geen Surinaams eten meer gehad, de roti met kipfilet smaakte als van ouds en nasi met bakkeljauw was super. Dit is sowieso een klant erbij voor deze jongens👌👍. Complimenten voor de kok en rest van het personeel. Alvast eet smakelijk voor de volgende klanten hier gaan jullie van smullen.

Claudia
4 June 2021

Heerlijk, zoals altijd.

Maria
1 June 2021

Heerlijk genoten van geweldig eten! Nieuwe bezorger ook leuke gast🙃

Rach
1 June 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en gratis blikje drinken!

Willem
31 May 2021

Heel lekker eten lekker warm. Alleen jammer dat je groot besteld nog best wel weinig is ben benieuwd wat je krijgt als je normale portie besteld Maar voor de rest top eten echte aanrader !!

J van Dijk
27 May 2021
Fransen
26 May 2021

Altijd goed en top service!

pamela
25 May 2021

Heerlijk zo als altijd

Petra
24 May 2021

Bijzonder lekker van smaak. Goed op temperatuur en bezorging zoals aangegeven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbra
24 May 2021

Heel lekker Surinaams eten! Mijn man is Surinaams en hij kent de smaken. Hij vindt het ook erg lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
23 May 2021

Heerlijk gegeten en het eten werd op geloofde tijd bezorgd! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henry
22 May 2021

Heerlijk Surinaams eten, mooi op tijd bezorgd. Super!

Nick Visser
21 May 2021

Aaltijd heerlijk eten

J.
21 May 2021

Het was weer lekker. Ga zo door.

Rath
18 May 2021