Avaliações de Shivani's Enschede

Avaliações recentes

5.0
Benjamin Dijkman
11 abril 2024

Eten zoals altijd overheerlijk, en de bezorgen zelfs 20 minuten voor de aangegeven tijd

Igor
11 abril 2024
Vuuftig
6 abril 2024

Nvt

Jd
5 abril 2024

Wederom zeer tevreden

Linda
1 abril 2024

We hebben anderhalf uur moeten wachten op 2 roti's. Dit vinden we echt te lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laila
31 março 2024

Snel klaar en lekker gegeten.

Wilco
31 março 2024

Goede service en uitstekend eten!

Willy
26 março 2024

De roti is zo lekker dat we het steeds vaker bestellen. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
24 março 2024

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilma
22 março 2024

4x roti kipfilets speciaal, het was heerlijk.

Koya
22 março 2024
De Haan
22 março 2024
Jan
21 março 2024
Albert
10 março 2024

Lekkere Roti

John
9 março 2024

Eten kwam niet echt warm aan

Lianne
9 março 2024
N
9 março 2024
Jorg
8 março 2024

Netjes op tijd bezorgd zoals afgesproken. Eten is altijd goed.

N
8 março 2024

Het had heerlijk gesmaakt!

-
7 março 2024

Het eten was niet bepaald warm toen het aankwam.

Suus
4 março 2024

Eerste keer een bestelling geplaatst en zeer tevreden. Het kwam eerder dan aangegeven wat super fijn was en alles smaakte super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lieke
3 março 2024

Gewoon hele goede roti! Heerlijk!

Pim
3 março 2024

Shikoni bezorgd op de afgesproken tijd en het eten is erg smakelijk.

Chan
1 março 2024

Snelle levering en eten smaakte heerlijk

Bastiaan
28 fevereiro 2024
Mark
28 fevereiro 2024

Echt lekker roti dat in Enschede had niet verwacht , ga vaker bestellen

De Haan
27 fevereiro 2024
Robert
26 fevereiro 2024

Lekker zoals altijd!

Wendy
24 fevereiro 2024

Eerste bestelling, heerlijk gegeten, ga zeker vaker bestellen! Dank!

S.k
22 fevereiro 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Jansen
21 fevereiro 2024
Barbra
21 fevereiro 2024
fam.Vinke
19 fevereiro 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten! Complimenten aan de kok , kwaliteit en smaak is altijd goed dat bewijs de ervaring van de koks.

Carolien
17 fevereiro 2024

Het was weer verrukkelijk, een echte aanrader

Hh
16 fevereiro 2024

Bezorgtijd volgens systeem 1820 uur (uur wachttijd). Zonder verder contact om 1755 uur aan de balie afgegeven. Vervelende ervaring dat de receptie mij moest bellen.

Gerrie
10 fevereiro 2024

Weer lekker gegeten

Medet
10 fevereiro 2024

Smaakte zeer goed heerlijk en warm super

Bartelds
10 fevereiro 2024
Linda
9 fevereiro 2024

Lekker eten. Enig verbeterpuntje zal zijn : dat de bezorger geen petje op heeft. Zo kan ik moelijk het gezicht zien. Vooral het in donker is dit lastig

Stephanie
9 fevereiro 2024

Fuckin lekkerrr :)

Rob
5 fevereiro 2024

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Zeker een aanrader in het oosten van het land.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elise
3 fevereiro 2024
Erik Schaddelee
30 janeiro 2024

Het was super lekker! Alleen mis ik wat vulling, kreeg niet het idee dat er veel ui en wortel in zat. Had een bami varkensvlees extra, maar heb stiekem nog steeds trek. Verder niets op aan te merken, kwaliteit is geweldig!

R.Leeuwinga
29 janeiro 2024

Kwaliteit 5 sterren, heerlijke roti zoals het hoort te zijn. Bezorging 4 sterren, echt op de minuut af stipt op tijd. Echter het beloofde gratis coca cola blikje niet gekregen. Vandaar 1 ster in minderheid😉

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter de Vlugt
28 janeiro 2024
Gerrie
28 janeiro 2024

Voor de zaterdag een supersnelle bezorging en heerlijk gegeten.

FamB
27 janeiro 2024
monique
26 janeiro 2024

super lekker

Guido
24 janeiro 2024
Laure
24 janeiro 2024

Beste roti van Enschede

Jerry
22 janeiro 2024

Netjes op tijd, heerlijke eten en ook nog extra maddame jeannette erbij gedaan! Bedankt Shivani's

Stegehuis
21 janeiro 2024
Sandra Kanhai
21 janeiro 2024

Geheel volgens planning bezorgd. Het eten heeft gesmaakt, niets op aan te merken

Viktor
19 janeiro 2024

Super lekkere roti altijd lekker vers en warm geleverd vanuit Enschede naar Hengelo!

Marc Merlijn
17 janeiro 2024

Ik vond het portie bakabana erg tegenvallen voor €3,00 . Was best weinig , niet veel smaak en taai. Verder was het eten heerlijk zoals de andere keren 👌💯

S
14 janeiro 2024
Mwm
14 janeiro 2024

Heerlijk gegeten, ben niks anders gewend van hier! Ook nog eens snel bezorgd ondanks de afstand 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Els
13 janeiro 2024

Elke keer weer heerlijk eten, echt warm en binnen de afgesproken tijd geleverd. Ik blijf klant! Echt een aanrader.

Sylvia
11 janeiro 2024
Irene
11 janeiro 2024

Heerlijk!

S
6 janeiro 2024

Heerlijk.

Brenda Drost
6 janeiro 2024

Het is niet zoals ik gewend ben van jullie . Moksi mettie is heel anders kwa soorten vlees miste een aantal soorten vlees hierin . De roti was ook anders . Weet niet wat er gebeurd is maat de kwaliteit is er wel op achteruit gegaan helaas

Karin
5 janeiro 2024
Desiree
3 janeiro 2024

Heel lekker!!

Brigit
2 janeiro 2024

Zoals altijd, was het weer heerlijk!!!

Esther
2 janeiro 2024

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

sonja lunter
31 dezembro 2023
Do
30 dezembro 2023

Was weer erg lekker!

S
21 dezembro 2023
Jolanda
15 dezembro 2023

We hebben roti met kipfilet, aardappel, kousenband en kerrie ei besteld. De smaak was top, pittig maar zeker niet te pittig, goede porties, lekker warm, we hebben gesmuld. De bezorger was een hele vriendelijke jongeman en de bestelling werd op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Anneke
15 dezembro 2023

Heerlijk gegeten. Een grote hoeveelheid 👍heerlijk vers. We hebben genoten.

Karoline
12 dezembro 2023

Heel lekker

S.k
9 dezembro 2023

Smaakte lekker zoals altijd. En eten was ook lekker warm.

Marnick
2 dezembro 2023

Heerlijke kip ketjap

Soufian
2 dezembro 2023

Dit was mpp lekker. Best in town geen grappen. Was zo goed begon spontaan te rennen naar suriname

romy
1 dezembro 2023

de roti was lekker aleen de banaan was heel donker en de groenten waaren heel zout jammergenoeg

Claudia
1 dezembro 2023

Hier moet je zijn voor de lekkerste roti.

Jan
27 novembro 2023

Snelle bezorging en heerlijke roti

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carl
27 novembro 2023

Voor de eerste keer besteld. Ik vond het eten lekken maar was aan de zoute kant. De kousenband was volgens mij geen kousenband maar gewone sperziebonen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
27 novembro 2023
Anoniem
26 novembro 2023

Eten was niet warm aangekomen wat normaal nooit zo is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H Dam
26 novembro 2023

Royale porties en erg lekker. Netjes bezorgd en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nupel
25 novembro 2023

Geweldig lekker eten. Elke keer dat ik zin heb in rijst en kip, haal ik Shivani's omdat ik weet dat hun eten nooit teleurstelt

P.Korver
25 novembro 2023
Helena
24 novembro 2023

Het eten was zoals gewoonlijk super lekker 👍🏽

Ceciel Leever
21 novembro 2023

We hebben heerlijk gegeten, goede prijs voor goed eten! Het kwam iets te laat. Zeker een aanrader!

PeterD
19 novembro 2023

Alles goed, wel de opmerkigen lezen voor de bezorger op pad gaat ;-)

Anoniem
17 novembro 2023

Slechte serves

Van oenen
17 novembro 2023

Het enige wat ik aanraad is op zakjes de inhoud vermelden. Of het in een bakje te doen met daar een stikker op te doen wat er inzit .

Neel
16 novembro 2023

Beste doksa, komt in de buurt van moeders doksa! Heerlijke roti, lekkerder dan die met aloe.

anita pauwels
15 novembro 2023

Roti besteld, was superlekker en de bezorging was ook helemaal top! Volgende week weer maar dan de grote portie.

Laura
14 novembro 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Samir en Dionisa
13 novembro 2023
Brigitte
12 novembro 2023
Shirley Alves
7 novembro 2023

Ik hou van de smaak en de kwaliteit, gewoon de beste in Enschede.

Hermien
6 novembro 2023

Top

fam.Vinke
6 novembro 2023

Zoals altijd heerlijk .Zo fijn dat de kwaliteit altijd goed is en bezorging altijd met een glimlach.Top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geertje
3 novembro 2023

Eten altijd goed gewoon super bezorgers altijd vriendelijk soms duurt het wel lang maar goed het eten maakt het weer goed

Helena
1 novembro 2023

Lekker eten en op tijd klaar voor het afhalen, top!

Roy spijk
1 novembro 2023