Avaliações de Shivani's Enschede

Avaliações recentes

5.0
Alex
23 setembro 2022

Altijd perfect! Lekkerste Roti in Enschede!

Siegersma
22 setembro 2022
Jessy
21 setembro 2022

Heerlijk eten. Zoals altijd!

Collin
19 setembro 2022
Samira
17 setembro 2022

Al sinds vroeger bestellen we ons surinaamse gerechten hier. Top restaurant!

Brigitte
16 setembro 2022

Altijd goed van smaak!

Marvin
16 setembro 2022

De wrap mag iets meer gevuld worden

M. Drenth
14 setembro 2022

Heerlijk eten, goede hoeveelheid, precies op de gevraagde tijd klaar.

Udipta Boro
8 setembro 2022

I ordered some food through the website. When it didn’t arrive after so long, I called and only then was I informed that the store is closed until Sept 12. The website should have had a note. I hope you will settle this order by either refunding the money or sending me my order once you open your store. Thanks.

Cor Busman
3 setembro 2022

Hoe kan ik oordelen als ik op 02-08-2022 een maaltijd had besteld, en die niet bezorgd was? Plus dat jullie niet bereikbaar waren via telefoon?

Karlijn
24 agosto 2022

Via de website een bestelling gedaan. Ook kreeg ik een bevestiging van de bestelling en is het geld afgeschreven. Echter nadat ik gebeld heb om te vragen waar m’n eten blijft hoor ik op het antwoordapparaat dat ze gesloten zijn. Graag contact met mij opnemen.

Chels
24 agosto 2022

Bestelling geplaatst op de site later gezien dat ze vakantie hadden. Jammer wel betaald. Hopen dat ik mijn geld nog terug krijg. Verder altijd tevreden over het eten.

Jozua vd Weerd
23 agosto 2022

Had besteld maar zag later pas dat het gesloten was maar kreeg wel een bestel bevestiging. Het zou beter zijn als jullie ook de internet bestelling zouden sluiten, want heb ook betaald.

Richella
21 agosto 2022

Ik bestel dit gerecht normaal ergens anders.. maar ik vond het hier erg droog en kaal..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ray
20 agosto 2022

Zoals altijd top eten en keurige levering.

Maarten
19 agosto 2022

Lekker, juiste porties en prima prijs.

Roy
19 agosto 2022

Was heerlijk. Duurde een beetje maar dat was het waard.

Michael
18 agosto 2022

We zijn er weer

Roy
17 agosto 2022

Het eten is top 🫓

Remko
17 agosto 2022

Heerlijk zoals altijd!!

M
14 agosto 2022

Diverse dingen besteld, zeer smaakvol en goede kwaliteit prijs verhouding

Sylvia
14 agosto 2022

👌🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N
14 agosto 2022

Beste van Enschede😁

Jan Wonnink
12 agosto 2022

Altijd op tijd. Roti lekker. Altijd warm

Rick Van Turnhout
9 agosto 2022

Zoals altijd, heerlijk eten!

Hans Jager
4 agosto 2022

Het eten was lekker

G van Eerde
1 agosto 2022
D Chandani
30 julho 2022

Kwaliteit Top! Eten Top! Hoeveelheid Top! Bezorging in Hengelo Top! Bezorgers, allemaal Top! Mijn dochter van anderhalf haar lievelings eten… Wij zijn super blij met dit heerlijke Surinaamse eten zo dichtbij!

jong555
29 julho 2022

Roti was super lekker zeker een aanrader

Nicolaas
29 julho 2022

Ik heb persoonlijk niks op te merken! Bestel wel vaker bij Shivani’s en het is altijd lekker. Dus hierbij mijn complimenten.

Diepeveen Maria
29 julho 2022

Lekker snel bezorgd en heerlijk gegeten:-)

Michael
28 julho 2022
Marian
25 julho 2022

Heerlijk! Vandaag weer bestelling gedaan op het werk. De kip ketchap en de kip kerrie is echt zoals deze hoort te zijn en de pom ook. Heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T
24 julho 2022
John
23 julho 2022
GMP
21 julho 2022

Eten zoals altijd goed van smaak en goed van temperatuur.

Niels
21 julho 2022
YP
17 julho 2022

Zoals altijd niet normaal lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sam
17 julho 2022
Michael Treder
16 julho 2022
Fam.Vinke
14 julho 2022

Heerlijk gegeten. Lekkere roti kip.

Bert
13 julho 2022
Willem
11 julho 2022

alles weer prima:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
9 julho 2022

Heerlijk gegeten…

Marian
9 julho 2022

Behoorlijke bestelling gedaan samen met collega's. Broodje kip kerrie van 1 collega was niet geleverd maar een broodje ei. Hierdoor had iedereen eten behalve hij. Gebeld en na enig overleg werd een broodje kip kerrie nageleverd. Een blikje drinken of iets extra bv een bara als excuus was leuk geweest. Het eten is megagoed! Netjes verpakt en er staat ook op wat het is. Wellicht bezorgen gratis bij bestelling boven 40 euro?

A.Burink
6 julho 2022
Jenn
5 julho 2022

Geen gratis drankje?

Def
2 julho 2022

Weer lekker zoals altijd! Lekkere snelle bezorging

Burink
29 junho 2022

Heerlijk!

Def
29 junho 2022

Altijd lekker eten, vriendelijke meneer als bezorger.

Tjerry
27 junho 2022

Zoals altijd geweldig eten uit de Surinaamse keuken. Via de Shivani's App besteld!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lex
26 junho 2022

Heerlijke Roti

Maaike
26 junho 2022

Het eten was erg lekker. Alles goed warm. Alleen de bezorg tijd was echt wel te lang, iets langer dan een uur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Diepeveen Maria
26 junho 2022

Geweldig genoten 😁😁😁

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
25 junho 2022

Lekker Lekker

Denise
25 junho 2022
Sonja Wijering
25 junho 2022

Jullie hebben gewoon de lekkerste Roti

Paintball Twente
16 junho 2022
M
14 junho 2022

Nice

D
12 junho 2022

Roti kipfilet speciaal, broodjes kip kerrie en broodjes bakkeljauw alles was TOP!! Kwaliteit, smaak prijs en de porties 5 sterren van ons!! Ga zo door 👌🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jorg
11 junho 2022

Altijd goed.

Tom Brinkman
9 junho 2022

Bezorger was netjes op tijd en alles prima afgeleverd. Het eten was heerlijk, en een goede portie. Alleen jammer dat ze het beloofde gratis drankje waren vergeten.

Marie-Louise
7 junho 2022
Alana
6 junho 2022

Lekkerrrrr

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eline
5 junho 2022

Lekker eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cris
5 junho 2022
Simon
29 maio 2022

Heerlijke roti! 👌😀

Edwin Mulder
28 maio 2022

prima!!!!!

Niki
28 maio 2022
Jorg
26 maio 2022

Lekker eten. Goed warm en optijd bezorgd

Maria
25 maio 2022

Helaas zat alles onder de jus...gaf de bezorging ook aan maar de smaak was weer voortreffelijk

David
25 maio 2022

Eten was goed zoals altijd maar bezorging duurde meer dan een uur

Cris
22 maio 2022

We hebben heerlijk gegeten weer zoals altijd.

M. Imambaks
19 maio 2022

Bakjes beter afsluiten. Mijn eten zit gedeeltelijk in de tas én zelfs de buitenkant vd tas heeft jus!!!

Kees
19 maio 2022

Eten was super

B
17 maio 2022
Burink
10 maio 2022
Jong
9 maio 2022

Bezorging was erg snel, gerechten hadden warmer gekund.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Selena
8 maio 2022

Eten is top we hebben de van genoten

Diepeveen Maria
7 maio 2022

Weer genoten van de heerlijke maaltijd 🤗

Suzanne
7 maio 2022

Wederom weer heerlijk. Ik bestel hier altijd als ik zin heb aan goed, en lekker eten. Top!

PilsPrinses
30 abril 2022

GEWELDIG

Marc de jong
28 abril 2022

Altijd lekker.🤙🏽

Anoniem
24 abril 2022

Top eten!!! Danku

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjolein
23 abril 2022

Heerlijke roti en ondanks de afstand naar ons huis goed warm gebleven. Zeker voor herhaling vatbaar.

Annet
22 abril 2022

Lekkerrrr!!!!

Ghost
20 abril 2022

Lekker!!!

.
17 abril 2022
-
17 abril 2022
Lidie
16 abril 2022

Heerlijk eten en bezorging prima.

CDW
14 abril 2022

Heerlijk gegeten! Niets aan veranderen!

A
10 abril 2022

Teveel plastic gebruik!!

Tom kleinsman
8 abril 2022
Simon
6 abril 2022

Goed verzorgde maaltijd thank you

Maureen Hoekstein
3 abril 2022

Ondanks dat het van Enschede naar Hengelo bezorgd moest worden was het eten goed op temperatuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bram
29 março 2022
Esther Wonink
29 março 2022

Altijd heerlijk eten!

L.Bosch
26 março 2022

Heerlijk eten, en op tijd bezorgd

Jan
23 março 2022

Heel blij dat we goede roti kunnen krijgen in Twente 😊

D
22 março 2022

Helemaal Top!!

Lidie
20 março 2022

Er was aandacht voor mijn verzoek van extra saus en het eten was heerlijk! En nog lekker warm bij de bezorging!

Haasewinkel
20 março 2022

Lekker eten en snel geleverd.

Barbra
19 março 2022

Super lekker allemaal, prefect op smaak. De lekkerste Surinaamse gerechten.

Els
16 março 2022
Clen
16 março 2022

Wederom heerlijk met ons gezin gegeten

Gianluca
15 março 2022
G
14 março 2022

duck is super dry, uneatable

Marcella
13 março 2022
Hulsbeek
11 março 2022

Heerlijk!

Peter
11 março 2022
Michael
10 março 2022
Santi
10 março 2022

Altijd goed. Zou nog perfecter zijn als jullie aardappel & kouseband als optie aan de wrap toevoegen.

John
9 março 2022

Was gewoon correcte bezorging. Het eten smaakt naar mijn mening altijd voortreffelijk. Compliment om niet mee te doen met die discriminatie vwb de qr gebeuren, door het restaurant dicht te houden ivm discussies daarover.

M
8 março 2022
Jorg
7 março 2022

Zeer tevreden.

Michael Treder
4 março 2022
Jacqueline
4 março 2022

Heerlijke gegeten vanavond, porties waren ruimschoots en alles was heerlijk warm en vers! Complimenten aan de chef 😉

M.m
3 março 2022
Anouk
28 fevereiro 2022
Di
27 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten na een snelle levering!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
17 fevereiro 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Melissa Bosch
17 fevereiro 2022
Pim van der Velde
17 fevereiro 2022

Bami was niet erg goed van smaak zoals wij gewend zijn

Guy Kremer
16 fevereiro 2022
Ignaas
9 fevereiro 2022

Erg goed en vers bereid.. Smaakvolle roti lam

M
8 fevereiro 2022
D
6 fevereiro 2022
Brigitte
5 fevereiro 2022
Kim
4 fevereiro 2022

Bara gevuld was erg lekker, mag iets luchtiger. De kip ben ik kruidiger gewend. Tomatenchutney lekker

Jamila
3 fevereiro 2022

Top, zoals altijd.

👍🏼👍🏼
30 janeiro 2022
Nederland zit in een dictatuur
28 janeiro 2022

Warm snel bezorgd vriendelijke bezorger lekker alleen de groentebal kon ik geen groente in ontdekken het was meer een deegoliebol misschien hoort het zo maar dan doet de naam geen eer aan. Verder de vega roti altijd lekker.

willem
24 janeiro 2022

zoals altijd heerlijk eten:)

Albert
21 janeiro 2022

Heerlijk eten, warm bezorgd!

RM
20 janeiro 2022
MB
19 janeiro 2022
Hanneke
19 janeiro 2022

Fantastisch, alles was goed warm, het eten smaakte heerlijk en ik werd erg vriendelijk geholpen.

Birgit
19 janeiro 2022
Anouk
17 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, de vegetarische roti is ook veganistisch, snel en vriendelijk en warm bezorgd, lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
16 janeiro 2022

Super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick Visser
15 janeiro 2022

Het eten is Aaltijd heerlijk 👌🏻

mohede
15 janeiro 2022

heerlijk eten en prima op tijd

Rutger
14 janeiro 2022

Heerlijk eten en goede service! Zelfs bij een foute bestelling(aan mijn kant) snel geholpen en de bestelling in orde gemaakt.

Jerry
13 janeiro 2022

Goed eten 👍👍👍

Nikkie
11 janeiro 2022

Altijd goed, heerlijk vers en goede porties!

MAike
9 janeiro 2022

Super lekker en een goede portie!

John
9 janeiro 2022

Al jaren het vaste adres voor heerlijk Surinaams eten

Roanne
8 janeiro 2022

Zoals altijd: top!

Weustink
6 janeiro 2022

Perfect lekker eten

Michiel
30 dezembro 2021

Extreem lekker eten , bezorging precies op de tijd dat is aangegeven bezorgd.

Kirsty
24 dezembro 2021

Goedkoop, altijd op tijd en altijd lekker!

Elisa
22 dezembro 2021

Heerlijk eten, lekker gekruid.

Frieda
19 dezembro 2021
The Dude
14 dezembro 2021
Diepeveen Maria
14 dezembro 2021

Het was weer 🧡

Penny O'Neil
13 dezembro 2021

Altijd heerlijk!

Maaike
12 dezembro 2021
Marco
8 dezembro 2021

Super lekker en op de aangegeven tijd bezorgd

Anneke
5 dezembro 2021

Erg lekker en goed bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Jong
4 dezembro 2021

Eten was zeer smakelijk; helaas niet warm of heet maar helaas echt lauw. Besteld voor bezorging om 18:00; bestelauto was er heel mooi op tijd!

AA
4 dezembro 2021

Switi njang! Ala sani boeng!

Verbeek
2 dezembro 2021

Perfect, zoals altijd

Keijzer
1 dezembro 2021

Het eten was veel later bezorgd dan aangegeven. Verder was het eten al lauw. Dit zijn we niet gewend van dit bedrijf

Marsha
1 dezembro 2021
Anoniem
1 dezembro 2021

Super snelle bezorging op de juiste tijd. Het eten was ook nog goed warm toen het aankwam. Erg goede tent!

Brigitte
30 novembro 2021
Monique
28 novembro 2021

Weer zalig gegeten van shivani’s. Werd precies op tijd bezorgd.Ruime porties .heerlijke smaken.Wij bestellen gauw weer.

Jeroen
27 novembro 2021
Lippinkhof
25 novembro 2021

Goed eten , elke keer weer.

Erik Teunis Schripsema
24 novembro 2021

Deze keer op tijd super , plus de deeg plaat extra van vorig keer vergeten.perfect super goed wat verbeteringen.

John
17 novembro 2021

Al jaren the best in town!!

Michael
14 novembro 2021

Boengg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meriam
14 novembro 2021

Heerlijk snel bezorgd eten was warm hoewel ze in Hengelo moesten bezorgen. Je krijgt waar voor je geld, kwa smaak en hoeveelheid . Was eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik Bestel bij jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnoud Colenbrander
14 novembro 2021

Gratis blikje cola niet mee geleverd.

Joanie
11 novembro 2021

Super lekker!!!

Li-chan Sanders
11 novembro 2021

Bezorger mag minder asociaal plein oprijden. Voor de rest tevreden

Renate
7 novembro 2021

Bezorging duurde wel bijzonder lang. Net iets meer dan anderhalf uur moeten wachten, voordat we eindelijk konden genieten van onze roti.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
7 novembro 2021

Helemaal top!

Leen
6 novembro 2021

Ik miste de friet chips bij de Saoto soep. Lekker gegeten, bedankt.

Kim
25 outubro 2021

👌🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke
24 outubro 2021

Zo ls altijd heerlijk!

zerline leinse
24 outubro 2021

keurig op tijd bezorgd met een glimlach! heerlijke roti voor een nette prijs!!

Emy
23 outubro 2021

Top Top Top!!!

Sn
20 outubro 2021

Heerlijk!

Bohr
17 outubro 2021

Heerlijk zoals altijd! En word geluisterd naar de wensen🙏🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jorg
16 outubro 2021

Eten was koud.

Stef
16 outubro 2021

Altijd lekker eten van Shivani’s!

Michael
14 outubro 2021

Top

Emy
13 outubro 2021

Heerlijk als altijd met vriendelijke bezorgers.

Marianne
11 outubro 2021

Erg lekker en snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vincent
11 outubro 2021

Het eten was erg goed! bezorgtijd was ook prima, binnen een uur was het er. Wij gaan hier vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eva
9 outubro 2021

Top zoals altijd

Frank
8 outubro 2021

Zoals altijd zeer goede kwaliteit, alleen ging er iets mis met de bestelling waardoor ik een ander gerecht heb ontvangen ipv het bestelde gerecht.

Robert
3 outubro 2021
Michael
3 outubro 2021

Topp

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N. De Jong
27 setembro 2021

Eten werd een half uur later gebracht dan afgesproken. Helaas was niet alles even warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pim
24 setembro 2021

Heerlijk gegeten van diverse gerechten

Michael
24 setembro 2021
Michael
23 setembro 2021

Faka mi mang, good as always!

Nann
22 setembro 2021

Eten was heerlijk zoals altijd. :)

Michael
20 setembro 2021
JD
17 setembro 2021
Hek
12 setembro 2021

Het eten was heerlijk.

Louisa
11 setembro 2021

Lekker eten voor een leuk prijsje. Van één bak nasi kan ik makkelijk 2 dagen eten 🤗

Peter de Witte
9 setembro 2021

Ik vind het telkens weer zo lekker. Jullie maken mijn avond

Simone
7 setembro 2021

Veel kleine botjes in de Doksa, maar dat nam niet af van de smaak!

Marsha
4 setembro 2021

Het was weer heerlijk

Mirjam
1 setembro 2021
Wendy
31 agosto 2021

De roti gerechten zijn niet meer zoals ze horen te zijn, de smaak laat echt te wensen over met name de roti platen die geen vulling meer hebben waardoor je alleen maar deeg proeft….helaas is de prijs/kwaliteit niet meer in verhouding. Heel jammer dat jullie bezuinigen in de vulling want jullie hadden de lekkerste roti ever!! De bezorger daarentegen was op tijd!!

Pruim
30 agosto 2021

Het eten zag er noet appetijtelijk uit Alles in een bak aard vlees boontjes De bamie was ook niet erg lekker En de kleine loempia s waren zacht en klef nee op deze manier bestel ik niks meer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy
30 agosto 2021

Bestelling koud bij aflevering, bami gatnalen en bami moski meti kijken als er wat op zat naar shivanis gebeld te hebben over de klachten zeer onvriendelijk te woord gestaan kortom prs kwaliteit en vriendelijkheid afrader zijn goede klant kwijt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneroos
29 agosto 2021

Heerlijk gegeten! Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snel bezorgd en het eten was goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emy
28 agosto 2021

Lekker zoals Altijd 😍

Merel
25 agosto 2021
G willemsen
24 agosto 2021

Altijd lekker en vers eten. We hebben er weer van genoten.

R
24 agosto 2021
Aysen
24 agosto 2021

Altijd heerlijk!

K
10 agosto 2021

Helemaal top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce Dreu
9 agosto 2021

Uitstekende Service ,heeft lekker gesmaakt Goede temperatuur. Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Shannon
5 agosto 2021

Altijd top! Bestelling ook ruim optijd.

Jor
4 agosto 2021

Ik heb via de site besteld, maar geen blikje drinken gekregen.

Rosanne
3 agosto 2021

Echt de beste roti in Enschede!

J van Dijk
2 agosto 2021
Kuijpers
2 agosto 2021

Lekker eten, de bezorging was iets te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marc
2 agosto 2021

Wederom heel erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Femke
1 agosto 2021

De beste in roti in Enschede. Bestel altijd bij deze en niet bij die andere :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alwin
1 agosto 2021

Het was lekker, maar veel te koud. Stukjes vlees waren steenkoud. Erg jammer, de smaak was prima, hoeveelheid ook.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
1 agosto 2021
Frank
29 julho 2021
Jonkers
29 julho 2021

Heerlijk!!

Onbekend
27 julho 2021

Eten was lekker. Vriendelijke bezorger vaker ga ik hier bestellen

Tamara
26 julho 2021

Eten smaakt heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evert-Jan
26 julho 2021

En het blijft lekker en goed smaken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arno
25 julho 2021
Rosanne
24 julho 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader!

Merel
23 julho 2021

Iedere keer weer heerlijk

Barbrq
23 julho 2021

Alles was super lekker op smaak!! Enigste beste Surinaamse gerechten!

Elvira
21 julho 2021

Heerlijk en bleef goed warm na afhalen en 20 min. Rijden

Bert Oostenbrink
21 julho 2021

Wij bestellen al een aantal jaren bij Shivani's en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Het eten is echt ongelooflijk lekker! En het personeel is ook altijd erg vriendelijk.

Jorg
17 julho 2021
S
16 julho 2021
Elisabeth
13 julho 2021

Heerlijk! Goede kwaliteit!

Van Garling
12 julho 2021

Het was erg lekker, heerlijke roti en overduidelijk vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin Caudron
9 julho 2021
Barbra
9 julho 2021
Mark Leijdekkers
8 julho 2021

Lekker eten voor een goede prijs!

Roos
8 julho 2021

Het lekkerste Surinaamse eten van Enschede!

Maria
5 julho 2021

Erg lekker gegeten!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
5 julho 2021

Zeer goede kwaliteit, heerlijk eten, bezorging is altijd binnen de gestelde tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carry
2 julho 2021

Mijn 1ste keer en blij verrast!

Ruth
1 julho 2021

Lekker eten

Shirley
30 junho 2021

Het best Suriname eten in Enschede. Helemaal top

Jacky
30 junho 2021

Wederom correct en zeer smakelijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Loes
29 junho 2021
Rianne
26 junho 2021

Onze eetlust was helaas vergaan door het vinden van een dikke glanzende bromvlieg tussen onze roti kip... ondanks na bellen een nieuwe gekregen te hebben, kan je niet meer genieten van je eten en loop je alleen maar te pluizen. 🤢

Joleo
22 junho 2021

De moksi meti was saai en kip matig van smaak. De bami en pindasaus is goed, ondanks dat de pindasaus wat waterig was.

Kevin
19 junho 2021

Super lekker Bestellen hier altijd Vandaag wederom bewezen waarom.

Marsha
12 junho 2021

De Saito en roti waren weer heerlijk

Hulsbeek
5 junho 2021

De roti is geweldig echt een aanrader, de bakeljauw was niet lekker...niet zoals t hoort naar mijn idee.

Peter
5 junho 2021

Het eten was erg lekker. Complimenten.

Dennis
4 junho 2021

Hele lange tijd geen Surinaams eten meer gehad, de roti met kipfilet smaakte als van ouds en nasi met bakkeljauw was super. Dit is sowieso een klant erbij voor deze jongens👌👍. Complimenten voor de kok en rest van het personeel. Alvast eet smakelijk voor de volgende klanten hier gaan jullie van smullen.

Claudia
4 junho 2021

Heerlijk, zoals altijd.

Maria
1 junho 2021

Heerlijk genoten van geweldig eten! Nieuwe bezorger ook leuke gast🙃

Rach
1 junho 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en gratis blikje drinken!

Willem
31 maio 2021

Heel lekker eten lekker warm. Alleen jammer dat je groot besteld nog best wel weinig is ben benieuwd wat je krijgt als je normale portie besteld Maar voor de rest top eten echte aanrader !!

J van Dijk
27 maio 2021
Fransen
26 maio 2021

Altijd goed en top service!

pamela
25 maio 2021

Heerlijk zo als altijd

Petra
24 maio 2021

Bijzonder lekker van smaak. Goed op temperatuur en bezorging zoals aangegeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Barbra
24 maio 2021

Heel lekker Surinaams eten! Mijn man is Surinaams en hij kent de smaken. Hij vindt het ook erg lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
23 maio 2021

Heerlijk gegeten en het eten werd op geloofde tijd bezorgd! Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henry
22 maio 2021

Heerlijk Surinaams eten, mooi op tijd bezorgd. Super!

Nick Visser
21 maio 2021

Aaltijd heerlijk eten

J.
21 maio 2021

Het was weer lekker. Ga zo door.

Rath
18 maio 2021