Beoordelingen van Shivani's Enschede

Recente recensies van Shivani's Enschede

5 sterren na 58 reviews

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele tas was vies van saus die gelekt heeft, het enige minpunt. Aangezien dit nu 2x is voorgevallen wil ik het wel even vermelden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en de roti met kip was echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd top en ook warm. Het zou om 18:00 bezorgd worden, gebeld en het werd meer dan 30 min. later bezorgd.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is uitstekend, zoals altijd. Minpuntje zijn de plastic bakjes voor de groenten, welke bij aanraking uit elkaar vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals altijd. Minpunten: bezorging van half uur later. En geen bevestiging per e-mail van m'n bestelling gekregen. Dit vind ik handig zodat ik weet dat de bestelling goed is aangekomen.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti is VOORTREFFELIJK!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker zoals altijd!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! beste van enschede.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd volgens de geschatte tijd in de mail, eten was warm en de smaak is erg goed.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel laat maar het was ook heel heerlijk zoals altijd

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere roti

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig lekker. Mijn favoriete afhaal-, bezorgrestaurant!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed , bedankt Shivanis

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti speciaal en broodjes kipkerrie was heerlijk.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd op tijd, jammer dat het eten zo snel op is.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Absolute aanrader voor iedereen die van lekker en goed eten houdt! Mijn favoriete afhaaladres!

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend.bezorging uiterst correct! PRIMA.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, volgens de tijd die aangegeven werd bij moment van bestelling. Het eten was echter wel erg afgekoeld. We hebben voor het eerst besteld. Dus vinden het wat jammer. Smaak was oke

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

What can I say: altijd top food voor een goede prijs, warm en op tijd. Wat wil je nog meer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vooral het lamsvlees, varkrnsvlees en de loempias zijn aanraders. De garnalen rotiwrap bevat wel erg veel saus en sla, ik zou liever zien daf ze dit los er bij zouden doen zodat je zelf kunt bepalen hoeveel er op de wrap gaat. De nasi en bami zijn erg droog, die bestellen we dus niet meer. Liever de rotischotels of kale bak vlees

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon lekker!! Aanrader!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk weer top. Het beste surinaamse eten in Enschede en omstreken. Mooi op tijd en lekker warm aangekomen

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vrienden te eten die nog niet Surinaams hadden gegeten. Het was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke 10 altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wel 2x per week roti kipfilet speciaal en het is altijd super. De beste van Enschede en omstreken.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten De rotie rol lams was goed gevuld ! De soto soep alles apart was heerlijk iets meer soja saus had gemogen maar dat is dan ook het een enige wat ik aan kritiek kan geven Da bakkabanaan was goed pindasaus ook de bara met kip kerrie die ik van mijn vrouw mog proeven is echt een aanrader die neem ik de volgende Keer ๐Ÿ˜‰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wy hebben heerlyk gegeten was erg lekker en er werd rekening gehouden met mijn en mijn kind . Super Bedankt

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren het vaste adres voor de lekkerste roti๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten, het enige jammere vind ik dat de pindasaus gewoon Nederlands is

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker: nasi met moksi meti. Echter, kipfilet erg droog en nasi gebakken rijst sec. Daarbij een bak doorgebakken lamsvlees. Bediening was super: lekker warm en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het roti gerecht aan de koude kant , smaak was verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en optijd bezorgd!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zo laat bestelt om 16.15?zou om 17.45?komen en komt om 18.00!uur en was niet glad was geen sneeuw

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een lekkere Surinaamse eten raad ik U aan om bij Shivani's te zijn.Goede kwaliteit en service.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker van smaak en de juiste porties. bezorging super snel.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, precies op tijd en dat wat ik bestelde. Porties waren perfect, temperatuur was ook zoals het hoort, en voldoende voor 1 persoon zoals ik bestelde.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bara en telo besteld. De bara was vet maar te doen. De telo was niet eetbaar, bakeljauw wat niet herkenbaar was en cassave waar het vet vanaf droop. Die moet minimaal 2x gefrituurd zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat. Maar shivanis belde keurig. Eten was zoals altijd weer top.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer daar gegeten, was perfect. Nu een keer afgehaald, smaak was uitstekend alleen vond ik dat er wat weinig sperzieboontjes en aardappel inzaten.

Reactie van Shivani's:sperziebonen is bij ons kousenband en wij zullen er de volgende keer rekening mee houden mvg shivanis

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere rotti's prima warm niks mis mee niks op aan te merken.18.30 besteld 20.15 hier thuis is toch wel er lang, rij er zelf een kleine 20 min over.Volgende keer maar weer zelf halen.

Reactie van Shivani's:Onze excuses dat het zo lang geduurd heeft met de bezorging, het wil wel is voor komen dat het erg druk is in de bezorgingen en daar zijn sommige mensen de dupe van zoals u. sorry voor het ongemak.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi dat jullie zelf nu een bestel site hebben super snelle bezorging heerlijk en fijne produkten dank je wel Theo en soenita

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating