Beoordelingen van Shivani's Enschede

Recente recensies van Shivani's Enschede

5 sterren na 101 reviews

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten de bezorging is helaas bijna altijd te laat, ook nu weer. Daarom 4 sterren.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer erg tevreden over het eten. Aanrader voor eens wat anders. Na bestellen via app nog meer bijbesteld, En daar werden we super mee geholpen.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti gegeten, zoals altijd weer záááálig

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er weinig vlees bij de nasi zat , dit kan natuurlijk ook gewoon een standaard portie zijn bij jullie.. verder wel super lekker eten! De roti was ook heerlijk.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouderwets lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar we zouden het eten om 17:30 krijgen dat werd bijna 18:00 en dat gebeurt helaas vaker hier.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, lekker warm nog

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppertjes! Ik had de verkeerde bestelling gekregen, ondanks dat ik 4x belde omdat ik niet meteen door had wat ik allemaal miste (omdat er wel wat in de tas zat) Toen kwamen we tot de conclusie dat niks wat ik besteld had bij mij aan gekomen was. Ze bleven super vriendelijk en meteen werd alles opnieuw gemaakt & bezorgd. Uiteraard is de tas die ik wel ontving retour gegaan. Waar mensen werken worden soms fouten gemaakt, maar 10 voor klantvriendelijkheid en snelle oplossen. Wij blijven klant!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Rotti met kip besteld. Was erg snel gereed. In tegenstelling van andere restaurant was deze portie zeer ruim. Eten was zeer warm, en smakelijk. Prijs was niet te duur. Kortom. Zeer aan te raden. Hier bestel ik zeker weer.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even serieus, dit was echtt de lekkerste bami die ik in tijden heb gegeten, en met die fashiong kip en kipfilet erbij werd het helemaal afgemaakt. :-))

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Roti kip. Voor wie ooit in Suriname was, weet hoe Roti hoort te smaken. Eerst bij Shivani proberen en dan mee mee naar Suriname met Faya Lobi Reizen.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en ruim voldoende 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zoals gewoonlijk weer gesmuld van de roti met garnalen speciaal, bami moksi metie speciaal en de kerrie eieren. Jammie!!! :-)

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Surinaamse keuken in Enschede. Heerlijke roti wraps, en broodje bakkeljauw is om je vingers bij op te eten. Lekker écht pittige sambal! Bezorging precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, goed van smaak en pittigheid. De soep zou wat warmer mogen, misschien een ander soort bakje? We gaan zeker nog een keer wat bestellen.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al vaak in het restaurant gegeten te hebben, hebben we gisteren eens besteld. We wonen in Hengelo Noord dus we waren voorbereid op wachten. In de mail stond dat het een uur zou gaan duren maar al na 40 minuten ging de bel. Best knap als je bedenkt dat dat zeker 20 minuten rijden is. Eten was zoals altijd heeeerlijk!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam heerlijk warm en op tijd aan. We hebben genoten van de maaltijd!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Et was geen moksi meti wat wij van jullie kennen heb foto’s van vlees gemaakt weet niet wat het was maar et stonk behoorlijk de bami was oud en vies de roti plaat was niet gaar en naar 3 x bellen en er niemand op pakte eten maar weg gegooid

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! De bezorging was lekker vlot op een woensdagavond! Het eten was ook lekker, sowieso iets met een kerrie ei is aan te raden! Dat je er een gratis drankje bij krijgt is ook attent, hoewel ik zo mijn twijfels heb over de combinatie van fernandes blauw met kip haha. Maar dat hangt natuurlijk gewoon af van je persoonlijke voorkeur! Al met al is het zeker voor herhaling vatbaar!;)

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere kok? Of eigenaren? Smaak viel in verhouding met de andere keren tegen. Jammer.... En er staat een fout in de menukaart... ketchap in plaats van ketjap

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima! Lekker gegeten! Zoals altijd!??

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd (op zaterdag!), lekker warm en heerlijk eten ?

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd optijd en het eten is altijd lekker !

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was weinig en onzettend zoutig. Broodjes kabeljauw was weinig gevuld en broodje garnalen was goed.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk uitstekend

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker goed mooi optijd bezorgers vriendelijk

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, het mocht wat pittiger van mij, maar verder ontzettend lekker gegeten.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekkaaa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd eten super lekker echt een aanrader.Top kwaliteit en service.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met stip de Beste Surinamer van Overijssel!!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Surinaamse eten in Enschede. Lekkere eten, goede portie en prijs en bezorging uitstekend. Heerlijk maar blijf wel zo ja ga niet veranderd en duurder worden enzo.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Shivani’s, altijd lekker! Dit keer het nieuwe online bestelsysteem geprobeerd. Ik vind het wel opmerkelijk dat je daarvoor transactiekosten moet betalen. Dan kun je beter gewoon bellen of langsgaan. Verder miste ik mijn extra kerrie ei...

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele tas was vies van saus die gelekt heeft, het enige minpunt. Aangezien dit nu 2x is voorgevallen wil ik het wel even vermelden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en de roti met kip was echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd top en ook warm. Het zou om 18:00 bezorgd worden, gebeld en het werd meer dan 30 min. later bezorgd.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is uitstekend, zoals altijd. Minpuntje zijn de plastic bakjes voor de groenten, welke bij aanraking uit elkaar vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd??

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals altijd. Minpunten: bezorging van half uur later. En geen bevestiging per e-mail van m'n bestelling gekregen. Dit vind ik handig zodat ik weet dat de bestelling goed is aangekomen.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti is VOORTREFFELIJK!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker zoals altijd!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! beste van enschede.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd volgens de geschatte tijd in de mail, eten was warm en de smaak is erg goed.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel laat maar het was ook heel heerlijk zoals altijd

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere roti

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig lekker. Mijn favoriete afhaal-, bezorgrestaurant!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed , bedankt Shivanis

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti speciaal en broodjes kipkerrie was heerlijk.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd op tijd, jammer dat het eten zo snel op is.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Absolute aanrader voor iedereen die van lekker en goed eten houdt! Mijn favoriete afhaaladres!

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend.bezorging uiterst correct! PRIMA.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, volgens de tijd die aangegeven werd bij moment van bestelling. Het eten was echter wel erg afgekoeld. We hebben voor het eerst besteld. Dus vinden het wat jammer. Smaak was oke

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

What can I say: altijd top food voor een goede prijs, warm en op tijd. Wat wil je nog meer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vooral het lamsvlees, varkrnsvlees en de loempias zijn aanraders. De garnalen rotiwrap bevat wel erg veel saus en sla, ik zou liever zien daf ze dit los er bij zouden doen zodat je zelf kunt bepalen hoeveel er op de wrap gaat. De nasi en bami zijn erg droog, die bestellen we dus niet meer. Liever de rotischotels of kale bak vlees

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon lekker!! Aanrader!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk weer top. Het beste surinaamse eten in Enschede en omstreken. Mooi op tijd en lekker warm aangekomen

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vrienden te eten die nog niet Surinaams hadden gegeten. Het was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke 10 altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wel 2x per week roti kipfilet speciaal en het is altijd super. De beste van Enschede en omstreken.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten De rotie rol lams was goed gevuld ! De soto soep alles apart was heerlijk iets meer soja saus had gemogen maar dat is dan ook het een enige wat ik aan kritiek kan geven Da bakkabanaan was goed pindasaus ook de bara met kip kerrie die ik van mijn vrouw mog proeven is echt een aanrader die neem ik de volgende Keer ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wy hebben heerlyk gegeten was erg lekker en er werd rekening gehouden met mijn en mijn kind . Super Bedankt

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren het vaste adres voor de lekkerste roti????

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten, het enige jammere vind ik dat de pindasaus gewoon Nederlands is

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker: nasi met moksi meti. Echter, kipfilet erg droog en nasi gebakken rijst sec. Daarbij een bak doorgebakken lamsvlees. Bediening was super: lekker warm en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het roti gerecht aan de koude kant , smaak was verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en optijd bezorgd!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zo laat bestelt om 16.15?zou om 17.45?komen en komt om 18.00!uur en was niet glad was geen sneeuw

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een lekkere Surinaamse eten raad ik U aan om bij Shivani's te zijn.Goede kwaliteit en service.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker van smaak en de juiste porties. bezorging super snel.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, precies op tijd en dat wat ik bestelde. Porties waren perfect, temperatuur was ook zoals het hoort, en voldoende voor 1 persoon zoals ik bestelde.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bara en telo besteld. De bara was vet maar te doen. De telo was niet eetbaar, bakeljauw wat niet herkenbaar was en cassave waar het vet vanaf droop. Die moet minimaal 2x gefrituurd zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat. Maar shivanis belde keurig. Eten was zoals altijd weer top.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer daar gegeten, was perfect. Nu een keer afgehaald, smaak was uitstekend alleen vond ik dat er wat weinig sperzieboontjes en aardappel inzaten.

Reactie van Shivani's:sperziebonen is bij ons kousenband en wij zullen er de volgende keer rekening mee houden mvg shivanis

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere rotti's prima warm niks mis mee niks op aan te merken.18.30 besteld 20.15 hier thuis is toch wel er lang, rij er zelf een kleine 20 min over.Volgende keer maar weer zelf halen.

Reactie van Shivani's:Onze excuses dat het zo lang geduurd heeft met de bezorging, het wil wel is voor komen dat het erg druk is in de bezorgingen en daar zijn sommige mensen de dupe van zoals u. sorry voor het ongemak.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi dat jullie zelf nu een bestel site hebben super snelle bezorging heerlijk en fijne produkten dank je wel Theo en soenita

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating